tiistai 30. maaliskuuta 2010

Se oli sitten siinä

Hain tänään kamat pois kirppareilta. Ei ollut yhtään mitään myyty millään kirpparilla, palautetta oli tullut vähän, mutta pöytiäkään ei ollut sotkettu, joten ei tuo nyt ihan niin huonosti mennyt kuin olisi pahimmillaan voinut mennä.

Koko projektin myynti lyhyesti:

melkoinen-cd-levyjä myyty: 0
ever had-cd-levyjä myyty: 0
Allun cd:itä myyty: 1
lehtiä myyty: 3 (joista yksi oli rikki ja sen hinta oli alennettu 50 senttiin).
paitoja myyty: 0
farkkuja myyty: 0
vöitä myyty: 0
kasseja myyty: 0
kelloja myyty: 0
dvd:itä myyty: 0
kirjoja myyty: 1
valokuvia myyty: 2 (tosin sata kertaa pienemmällä hinnalla)
lamppuja myyty: 0

Tavotteiden toteutuminen:

- Paljon rahaa

No ei.

- julkisuutta

No jaa. Kirpparikävijöiden keskuudessa varmaan joo.

- kävijöitä nettisivuille

Vaikea sanoa, en ole jaksanut laittaa google-analyticsiä sivulle. Ei oo kävijämäärät räjähtäneet ainakaan linkatuilla sivustoilla tai yksittäisissä tiedostoissa (videoissa tai biiseissä).

- palautetta teoksista

No juu, vieraskirjaan tuli kyllä paljonkin kaikenlaista. Niistä lisää myöhemmin.

- yhteistyötarjouksia

Ei. Tai no joo, joku otti yhteyttä nettisivun kautta ja osti 10 lehteä. Eli: Kyllä.

- keikkapyyntöjä

Ei.

- mitä lie pyyntöjä tehdä sitä sun tätä

No jaa, jotain juttuja ihmiset olivat kirjoitelleet vieraskirjaan, ostotarjouksia kellosta ja jopa joku facebook-kaveripyyntö, jonka veikkaan olevan jotain kiusantekoa jollekin.

- omat taidot kasvavat kokemuksen myötä

No kyllähän tuossa tuli opittua kaikenlaista juu. Tämä oli ehkä tän projektin parhaita puolia.

- keskustelun aiheita ihmisten kanssa

No juu, mutta ei mulla oikeastaan itselläni niistä ole ollut pulaa aiemminkaan. Hyvä jos tuli jollekin muullekin.

- innostan muita tekemään jotain hienoa

Jaa-a, en tiä joku jossain uhosi tekevänsä ite parempia ja pistävänsä myyntiin. En tiä pistikö. Radiokirppiksellä parissa muussakin pöydässä oli otettu käyttöön kangastausta tai alusta. En tiä onko tuommoista tehneet muutkin jo aiemminkin ja en ole vain kiinnittänyt asiaan huomiota aiemmin. Joku tais kirjottaa että saattais innostua painamaan bloginsa kirjaksikin. En tiedä tai muista muuta.

- yhdessä oloa juttuja tehdessä

Juu.

Kauhukuvat:


- ihmiset pitäisivät minua ihan hulluna

No joo, kai ne pitää, mutta varmaan moneti piti jo aiemmin.

- ihmisiset halveksisivat ja pilkkaisivat

No vieraskirjassa joo, mutta ei kyllä muuten kukaan oo uskaltanut mitään kovin avoimesti tulla sanomaan. Joku lähetti jotain paskapalautetta nettisivun kautta, mutta tiedän varmaan kuka sekin oli.

- ystävyydet arvoitaisiin uudelleen

En mä tiedä.

- kaverit, sukulaiset ja työpaikan edustajat saisivat
hävetä

Tjaa, en mä tiedä.

- työpaikka arvioisi tarpeellisuuteni uudestaan

Ei oo tästäkään toistaiseksi havaintoa. Sain mä kyllä jostain vähän kehujakin jopa. No ei oo ainakaan tullut vielä irtisanomisilmotusta tms. Veikkaisin että kaikki jatkuu kuin ennenkin.

- rahaa ja aikaa menisi täysin hukkaan

Joo. Rahaa paloi jotain 2000 €, olisin kyllä ehkä mielummin jälkikäteen ajatellen tehnyt noilla kumminkin jotain muuta.

- kritiikki masentaisi

No eipä kyllä oikeastaan. Kyllä mä oikeastaan tiesin alusta alkaen, että ei noi nyt häävejä ole.

- stressi

Joo, tää oli kyllä aika ärsyttävää ja häiritsi muitakin ihmisiä mun ympärillä.

- luottamuksen/uskottavuuden/maineen menetys

Ei oo tästäkään vielä havaintoa. Joku vieraskirjassa jotain tän suuntaista kyllä vihjaili.


Eli kokonaisuudessa aika paskasti meni tämä projekti, mutta tulipahan tehtyä. Tästä on hyvä parantaa jos siltä tuntuu. Parinkin ihmisen kanssa tuli puheeksi, että yksi tämän projektin perusvirheitä oli keskinkertaisuus ja epäpuhtaus: En oikein tehnyt kunnolla taidetta, enkä yrittänyt tehdä kunnolla rahaa. Olisi pitänyt valita selkeästi jompi kumpi. Nyt tämä oli enempi vain tämmöinen tyhmä vitsi, jonka taiteelliset arvot jäivät enintään käsitetaiteen tasolle. Täytyy miettiä tätäkin joskus, että kumpaa nyt oikeastaan haluan tehdä.

Eniten itseäni harmittavat nuo lehdet ja paidat. Lehdet olivat tosi kalliita ja eivät ne sitten kuitenkaan kiinnostaneet ketään ja jälkikäteen pläräiltynä ei niillä varmaan ole mitään arvoa juuri kenellekään muulle kuin itselleni ajatusten selvittäjänä. Vähän sama tämän blogin kanssa. Tästä nyt sentään joku voi ehkä jotain oppiakin jotain jos tätä jaksaa plärätä. Bloginkin olisin voinut tehdä samaan menoon kunnolla ja panostaa siihen vähän enemmän. Olisin ihan helposti voinut laittaa sinne paljon enemmän kivoja kuvia ja käydä vaikka kirjoituksetkin läpi pari kertaa enemmän julkaisua ja yrittää tehdä niistä viihteellisempiä. Tämä oli nyt enempi vain tämmöinen henkilökohtainen päiväkirja ja nämäkin kirjoitukset tein useimmiten vain velvollisuuden tunnosta mahdollisimman nopeasti mahdollisimman vähällä vaivalla. Oikeasti olisi pitänyt enemmän keskittyä tekemään joka merkinnästä mahdollisimman hyvä ja kiinnostava ja yrittää nauttia kirjoittamisesta. Tämä olisi onnistunut yksinkertaisesti varaamalla aikaa esim vaikka vartti aamulla, vartti iltapäivällä ja vartti illalla ja julkaista edellisen päivän jutut aina vasta seuraavana aamuna editoinnin jälkeen. Ehkä enemmänkin aikaa olisi voinut käyttää.

Tulevaisuuden suunnitelmista: Taidan laittaa kamoja nettiin myyntiin nyt ainakin joskus. Webbisivutkin voisin tehdä valmiiksi.

Kiitos mielenkiinnostanne!

Kirjoitan loppuun kaikki vieraskirjoihin jätetyt kommentit ja mahdollisesti oman kommenttini kommenteihin (kursiivilla).

Tämä blogi tuskin enää jatkuu. Yritän itse varmaankin vain unohtaa koko projektin ainakin joksikin aikaa.Bonus-kirpputori:

1. Hyvä kauppa!

- Kiitos!

2. TOSI HIENOJA!

- Kiitos!

3. Vautsi =)

- Kiitos!

4. Sairaan siisti siis aika törkee

- Kiitos, kai?

5. Menee yli hilseen, muuten ok!

- Ei se mun mielestä haittaa jos tuntuu menevän yli hilseen, ei noissa kaikissa jutuissa ole oikein mitään sisältöäkään mitä edes voisi ymmärtää. Kai niistä joku mielikuva tulee kuitenkin, mielikuva se "en tajuakin" on.

6. Vyö on tosi hieno :-)

- Kiitos! Kyllä tommosia oikeesti olis helppo tehdä hienompiakin, olis voinut vaikka värittää yksittäiset kirjaimet tai ainakin putsata ne ja tehdä kiinnityksestä vähän vähemmän irvokkaan. Mulla oli ideanakin kyllä että toi näyttäis tosi tylysti ja yksinkertaisesti tehdyltä, niin että kuka vain osaisi tehdä tuommoisen ja hienommankin.

7. Aika kalliita... MITÄ IHMETTÄ???!!!

- Aluksi hinnat olivat kalliit ihan siksi, että ihmiset ehtisivät katsella niitä, kun pidin kuitenkin mahdollisena, että ihmiset oikeasti saattaisivat ostaa jotain noista ja minulla ei ollut monista teoksista kuin yksi kappale, joten jos joku olisi ostanut sen heti ensimmäisenä päivänä, niin en olisi saanut mistään toista tilalle. Yritin myös samalla vähän sanoa jotain sen tapaista, että "Ei kaikkea ole ihan oikeasti pakko ostaa". Ehkä myös vähän ravistaa ihmisiä siitä uskosta, että he ovat kirpputorien valtiaita ja he voivat ostaa kirpputorilta ihan mitä vain. Tämä varmasti ärsytti todella monia tosin.

8. What is you purpose of renting this table?

- I wanted people to see what I've been doing at home and possibility to buy stuff too if they wanted and had enough money. Also I Tried to encourage people to do stuff themselves, think about value of things and is it really that bad if there is something for sale that you really can't or don't want to sell. I guess it was some sort of conceptual art as it was too.

9. Hieno idea - taide, omakustanteet ja käsityö kunniaan. Sopisi silti miettiä hinnoittelua ellet tosissasi harrasta siinäkin "käsityötä". Sarkasmilla on paikkansa, mutta tuskin ihmisten kotona ainakaan näin. Maksaisitko itse? Hassua, hassua, minäkin teen, ostatko sinä? Jos tämä on kritiikkiä, niin nostan hattua - kalliiksi se sinulle kuitenkin tulee. Monessakin mielessä.

- Kiitos palautteestasi. Kyllä minä olin miettinyt hinnoittelua kovastikin, tuo hinnoittelujuttu oli mielestäni vain yksi hauska pikku lisäjuttu projektissa ja osin ihan käytännön syistäkin. Kuten vastauksessa 7 selitin, halusin että ihmiset oikeasti näkivisivät nuo jutut ja tosiaan laskin hintoja koko ajan, mikä oli kirjoitettu myös niihin pöydällä oleviin materiaaleihin. Ihmisten kotona ainakaan näin? Ööh tuota, en nyt oikein ymmärrä? Ei kai kirpputori kenenkään koti ole? Ja kyllä minä olisin maksanut helposti esim. 5 euroa lehdestä tai vaikka 1000 euroa taideteoksesta jos minulla olisi paljon rahaa. Laita vain omia juttujasi myyntiin, ehkä ostankin. Kyllähän tämä tietty on kritiikkiäkin toki, oletko koskaan miettinyt mitä ne taideteokset museoissa ja gallerioissa maksavat? Suunnilleen saman verran ja eivätkä ne kaikki teokset siellä minun mielestäni ole yhtään sen kummoisempia. Sitten jos aletaan laskea hintaa kaikenmaailman taideapurahoille yms, niin sittenkin alkaa monelle halvemmallekin teokselle tulla kummasti hintaa.

10. Todella kalliita!! Vyöki 300 e!! huhu voin vaikka itse tehdä tollaisen

- Juu niin voitkin ja hienommankin ja voit pyytää siitä ihan mitä huvittaa. Ei välttämättä kukaan vain osta, ei tuota minun vyötäkään kukaan ostanut vaikka se ei lopulta maksanutkaan edes kuin 15 €. Se oli vähän niinkuin ideakin, että sinäkin voit todella tehdä tuommoisen ja minun mielestäni kannattaisi ainakin kokeilla tehdäkin.


11. Hih Hih, siistiä ;-) tt Tyylilyyli

- Kiitos! :)

12. HALOO! TÄTÄ SUOMALAISET KUTSUTAAN SARKASMIKSI

- Juu, kyllä tämä vähän sinne kalleellaan tosiaan oli

13. :-) Kiäh kiäh

- ;-)

14. Mielettömiä!! Fanni R 3.2.2010 <3 upeita =")" 3 =")"> sulla on mahikset saada kamojas Kiasmaan näytille, on sen verran tekotaiteellista paskaa nyt tungettu tähän pöytään. On sulla hyvä huumorintaju kyllä. Propsit siitä. Onks tää joku tamkilaisen taiteen AMK lopputyö vai?

- En oikein itse usko koko tekotaiteelliseen, mun mielestä se on vain hokema. Kyllä kaikki taide on ihan oikeaa, mutta huonoa se toki voi olla. Ei ole tamkilaisen taiteen AMK loppytyö. Oon kyllä valmistunut TAMKista medianomiksi, mutta mun lopputyö oli Javalla ja Flashillä toteutettu monen pelajaana nettipeli (tai oikeastaan vain toimiva demo siitä).

32. Ihan jänskä juttu... Mutta ei tarkoitus varmaan ole näitä myydä näillä hinnoilla. Omaperäistä ainakin...

33. JUU PUUTTUVAA PISTETTÄ IGTSELIN HINNOISTA MINÄKIN...

- Kyllä minä ne ihan mielelläni olisin myynyt niillä alkuperäisillä hinnoillakin, mutta en kyllä oikeastaan hämmästynyt yhtään, että eivät menneet kovin hyvin kaupaksi.

34. Sorry vaan mutta aikas huonoja taidan tuoda omani myyntiin ja pistää pikkasen paremmat hinnat!

- Hieno homma, kantsii tehdä niin, jos et ole jo tehnyt.

35. iha jees, mutta naurettavat hinnat!

36. Oon samaa mieltä! XD

37. lol

38. :):lla

39. LOISTAVA IDEA! -> täytyy joskus kokeilla itsekin. <3:lla> oikeuteen ja hyvät rahat! Biznes

- No joo, kyllä noi sähköosat oli ihan tehdasvalmisteisia, vaihdoin vaan sen varjostinosan tuohon pullo+raha viritykseen. En mä usko että se kovin vaarallinen olisi ollut, mutta joka tapauksessa siellä tiedotteessa luki kumminkin että noi esineet on tarkoitettu taide-esineiksi, eikä käyttöön. :D

85. Hauskaa! Kiitos! Xxxxxxx Tre

86. Upea idea! U

- Kiitos itsellenne!

87. Siis mitä ihmettä?! Saanko vaan tiedustella?? Tää on jotain ihan käsittämätöntä! Aika läppä silti. Herää eppäilykset että ollaanko tässä piilokamerassa ja jollain on hauskaa. Ei siinä. Take care!

- Kiitos kommentista! Ei ollut kameraa missään, vaikka sekin kyllä kävi mielessä, mutta ajattelin että siitä olisi joku voinut haastaa minut oikeuteen ja veikkaan että kirpparin pitäjät olisivat vetäneet minua turpaan.

88. Teekkarijäynä? :) Joko kisa alkoi? :)

- No ei. Ihan tylsää harrastelijatoimintaa vain.

89. Ha?!

90. (jotain arabiankielistä?)


91. This Live HoHo...

92. HAHAA!

93. HEI! OOTKO KOSKAAN AATELLU ASKARTELU TUNTIEN VETÄMISTÄ NYKYAJAN KAKAROILLE. OLIS AINESTA. POSTMODERNIA ITSENSÄ TIETOISTAMISTA HETKELLISYYTTÄ. HYVÄ HYVÄ! KUNHAN EI NESTEET NOUSE PÄÄHÄN Pxxx

- En ole kyllä tuommoista askartelujuttua ajatellut alkaa vetämään muuta kuin omalle pojalleni... Ei huono idea kyllä. Olen joskus kauan sitten kyllä opettanut nuorille kaikenlaista videokuvauksesta webbisivujen tekoon, kuvien käsittelyyn ja ohjelmointiin. Ei tässä paljon nesteet pääse päähän nousemaan, turha pelko. :D

94. MORO!

95. Melkoinen idea. Pari helmeä, aika paljon paskaa. Kiinnostavin kirpparipöytä so far. - Antti

- No kiva että tykkäsit edes jostain! :) Mua on kanssa monesti vähän hämmentänyt miten vähän ihmiset panostaa kirppareihin. Sehän olisi ihan mahtava kanava ja foorumi melkein millaiseen tahansa toimintaan.

96. No, huh, huh Haloo

97. Näppisvyö on hieno, lamppu pirun kallis. Olet löytänyt sisäisen paskartelijasi, vai oletko...

- Juu. Mulla oli kyllä oikeesti ihan hauskaa noita tehdessä ja mun pojalla myös. :)

98. Hauskaa pääsiäistä! =)

- Samoin!

99. MÄÄKIN JOSKUS VÄHÄ TAITEILEN KOTON. SE O KIVAA PS. jos myisin mun omakuvan niin se maksais väh. 1000 € PPS. iha jees tötiä sulla, en kyl ostais mut kolleegana arvostan sun matskuas <3 HILDA (+ kuva)
- Kiitos kommentistasi! Ja hienosta kuvasta! Juu kantsii kokeilla myydä kuvia ja pistää esille, ei siinä paljon häviä.

100. Tykkään enempi "tunteella" tehdystä... Näistä puuttuu se tietty tunne. Hutaisten tehtyjä. Mut tsemiä silti! Kuten joku jo sanoi, "yritys kovempi kuin taito"
- No mä taas inhoan semmoisia pikkutarkkoja teknisiä piperryksiä, enkä arvosta semmoista yhtään, vaikka se vaatisi miten paljon aikaa ja taitoja. Kukin tyylillään?

101. DIY or DIE!

102. RAHAAN LIITTYVÄ KRITIIKKI ON AINA JEES! :)

- Joo, musta ihmeen vähän kukaan jaksa tehdä koko rahan arvoa naurettavaksi. Rahaa palvotaan kuin uskonnonomaisesti. Mun mielestä raha voi olla paha asiakin.

103. 27.3.10 Hyviä teoksia, logo ei miellytä

- Kiitos! Tuo logo on jäänne, sen olikin alunperin tarkoitus olla vähän semmoinen alienmainen, kylmä ja etäinen.

104. 37.3.10 Aika hauska, ainakin sillon ku hinta oli satoja euroja :)

- Tulin vähän ahneeksi loppua kohti ja laskin hintoja. Vähän harmittaa tuo myönnytys jälkikäteen kun kukaan ei kumminkaan ostanut mitään.

105. AIKAMOISTA KAKKAA. MELKOINEN KOIJARI?
- Juu olen erikoistunut tyhmien kusettamiseen, en oo vaan kovin hyvä siinä.

106. En ihan tajunnut.
- Ei se mitään. Ei kaikkea tarvitsekaan tajuta, eikä edes voikaan. Minä en jaksa monesti yrittääkään ymmärtää, mutta en väitä olevani mitenkään esimerkillinen.

107. KIIHDYTÄT ILMASTONMUUTOSTA TÄLLÄ TEKOTAITEELLISELLA ROSKALLA <3:llä Elina + JLissy
- En oikein usko että tämä mun piperrys vaikuttaa ilmostonmuutokseen kovinkaan merkittävästi. Kaikki sitä ilmastonmuutosta kiihdyttää. On aika tekopyhää mun mielestä syyttää mua sen kiihdyttämisestä, kannattais keskittyä ihan omiin juttuihin vain sen asian suhteen. Tämä projekti ei liity ilmastonmuutokseen mitenkään. Korkeintaan niin, että se yrittää innostaa aktivoida ihmisiä toimimaan ja ajattelemaan, mikä mielestäni on paljon parempi asia kuin että istutaan sohvalla tai nettikoneella ja imetään suuryritysten ja "virallisten" tahojen tarjoamaa roskaa. Tekotaiteellisuudesta kysymyksessä 31.

Radiokirppis

108. 010310 Blogi - "tylsää, tylsää, tylsää" vaikuttaa mielenkiintoiselta. Myös hc-geek-vyö ja teos "taulu" ovat kekseliään hauskaa ja lennokasta uusiomateriaalitaidetta Sxxx Vxxxx P.S. Paras asenne, en vihaa sua.

- Kiitos kehuista ja kiva että tykkäsit! :)

109. Sain ihan perkeleellisen naurukohtauksen kun katsoin "taideteostesi hintaa Hih! Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä. P.S Hoksasin kyllä oikeasti jo heti että tämä on Piilokamera =)

- Kiva että sait iloa irti noista! :)

110. Mee oikeisiin töihin!!

- Mä oon jo, miten sä luulet, että mä tämmöiset muuten rahottaisin?

111. HV...

112. JATKA TAITEILUA, ÄLÄKÄ VÄLIITÄ! "POJAT, LAPIOIKAA PASKAA!" (JUICE LESKINEN, YÖLENTO 1986)

- Kiitos kannustuksesta! Kyllä mä yritän vähän välittääkin ... ja sitten taas olla välittämättä! :D

113. Kallista! :D

114. Kaikki ny tollasii kissa kuvii osaa ottaa et et sä saa tost rahhaa saa!!........ :P

- No hei, maksoi mulle joku sentään 2,5 euroa yhdestä kissakuvasta! :D Ja joo kyllä noita osaa ottaa kuka vaan, mutta eipä silti oo kirpparipöydät niitä pullollaan... Teenkö mä jotain väärin vai muut? :D Ja sitä paitsi meidän kissa on MAAILMAN PARAS, eikä siitä voi kuka vaan ottaa kuvia, kyllä se on ihan mun velvollisuus noita laittaa myyntiin, että muutkin saa nauttia meidän kissan erinomaisuudesta.

115. Yllättävään paikkaan koottu teos. Ensimmäisenä huomio osui tylsää, tylsää, tylsää-nivaskan kanteen. Osuvasti koottu paikkaansa. Ja jos tämän vieraskirjan joku ostaa, oletan että tästä kirjoituspätkästäni on osuus tuotoista tulossa munkin tilille... :)

- Totta kai olisit saanut osuutesi tuotosta jos joku olisi kirjan ostanut, harmi kun ei vaan mennyt kaupaksi. Saatan kyllä ehkä pistää tämän vielä nettiin myyntiin, että voisi olla ehkä hyvä lähettää mulle varuiksi kuitenkin se tilinumerosi! :)

116. Viitosella olisin ostanut kirjasi tylsää jne. :) Henna Ps. Kissa-tauluilla varmasti eniten menekkiä, Kiitos taide-pläjäyksestä

- Kiva jos nautit huikeasti taide-elämyksestä! :D Sen tylsyyskirjan painaminen oli niin kallista, että en voinut myydä sitä millään 5 €:llä, sori. :(

117. Leo Mxxxxxx <3 PS: Hankkikaa oma KAUPPA! <3


118. Niklas XXXXX

119. Skarppaa nyt!

120. NÄLKÄ

121. Tulin juuri risteilyltä & tämä puhuttelee minua.

- Kiva! Toivottavasti se loi uskoa elämään.

122. HALOO! Booris aka Lyydis

123. Pelle!

124. pulla tuoksuu ja Tiinaa rakastan <3

125. Mistähän sais tässä kaupungissa KAHVIA joka maistuu kahville

126. Pomelo.

127. (jotain omituista, ehkä eri kieltä?)

128. 09.03.2010 -> Oh Juu hinnat kohallaan??

- katso vastaus 7.

129. antakaa määkin laulan, määkin olen jumissa! Mxxxx jep, jep

- Näin!

130. Kirjasto on neliö, jonka keskus on pöytä.

131. LOVE <3

- Kiva kuva, kiitos! :)

132. ANNI

133. JAG Heter?

- Jag talar inte svenska. :(

134. Mxxxxx Hxxxxx Siilinjärvi

135. TK

136. HAUSKOJA TEKELEITÄ!! HXXXXX MXXXXX

137. Kannatti ihan tämän takia poiketa kirpparille. Hymyssä suin tästä eteenpäin! Onnea! Paula

- Kiitos! Kiva että piristi!

138. no kyllä on melkoisen paskaa kamaa

139. Launaa 4-evaa!

140. TYKKI MATSKUU KAI, TRE

141. ei mutta siis ideana hieno

142. TYLSÄÄ, TYLSÄÄ, TYLSÄÄ... EI LAINKAAN!

- No eiks nyt ihan vähän kumminkin?... :D

143. JÄRKYTTÄVÄT HINNAT NIMETTÖMISTÄ JA MITÄÄNSANOMATTOMAN NÄKÖISISTÄ TEKELEISTÄ. SILKKAA HUIJAUSTA... :(

- No onneksi sinä sentään olit terävänä ja huomasit varoittaa muitakin! Kukaan ei mennyt lankaan ja maailma on pelastettu!

144. Ei se ole tyhmä joka myy vaan se joka ostaa.

- No kyllä tässä tapauksessa myyjäkin on aika ääliö.

145. JURIKIN KÄVÄISI! 12.3.2010

146. RAI RAI!

147. MOI! t: anne

- Moi vaan sullekin!

148. Je Portugal um beijinho grande! Diana, Elizabele, Lia

149. Terveisiä ILKKA

150. MOI! t: KRISSE & Jusbee

151. Täh?

152. INSTALLAATIO HEH HEH ONPA NYT OVELAA.

- Olen säälimättömän ovela mies, kuten Radiopuhelimet asian joskus sanoiksi puki (kappaleessa ei kyllä varmaan ole kyse minusta, mutta siis hyvin sanottu).

153. HUUMORIA LÖYTYY.

154. HEH WWW.MIKSERI.NET/RAAMATULLISET

155. Kärppä kävi tzekkaan mestaa 16.3.10

156. melkoista. t Pirta ps paskattaa

- Kantsis käydä vessassa?

157. What? .-.

158. XXXXXX XXXXX XXX PSI STOP TÖHRYILLE!

159. 17.3. Hei, kiitos näistä, piristi kivasti! Ton "googlen" olisin voinut ostaa jos ei olis noin kallis. Toi kisu-taulu on myös tosi jees! Tai siis valokuvahan se on kai. T: taidehistorioitsija

- Kiva että piristi! Hauskaa että pidit siitä "google" taulusta, se on oikeastaan kyllä Internet Explorer 6, jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä melkoinen.comin kautta, voin myydä tuon aika halvalla, tai tehdä jonkun vastaavan. Vaikka osaat kyllä varmasti tehdä itsekin paremmankin! :)

160. PASKAA

161. Toivon, että tämä on vitsi, onhan? Kerro jos jotain menee kaupaksi!

- Jos todella toivot että tuo oli vitsi, niin voin kertoa että kyllä se osittain oli. Kyllä minä jotain sain kaupaksi 8 €:n arvosta. Tosin kamojen hinta olisi oikeasti ollut 503 euroa.

162. Halunnet miljonääriksi? Tosin, toi vyö on kyllä hieno!

- No tuota, en mä oikein tiedä... Vähän riippuu mitä tartti tehdä sen eteen... Mutta jos haluat vain antaa minulle miljoonia, ilman mitään velvotteita, niin kyllä minä ne mielelläni vastaan otan. Ja kiitos kehuista!

163. Älä ole helppo, anna AINA! Sm xxx

- Tähän pyritään!

164. Cool!

165. Pulttitakki oli tosi jees <3 Anna

- Kiitos ja kiva kun tykkäsit!

166. 18.03.2010 Keep on Going!

167. 18 tai 19.3.2010 Nyt nää näyttää jopa katsottavilta

- Kiva! :)

168. Hopsansaa Sipi

169. Holaa, poistuin tänään irc-galleriasta! Tätä täytyy juhlia!

- Juhliminen on useimmiten hyvä päätös! :)

170. LOTSI :) KIKU

171. Tosi siistii kamaa mut vähä kallist mut tosi siistii kamaa :)

- Kiva et tykkäsit!

172. ENNY PÄIVÄTÖIT viel lopettas

- No ei oo käynyt kyllä mielessä, kovin usein ainakaan

173. IHAN HELMII MUTTA KALISTA T: MAKE 23 W

174. MUUTEN HYVÄ KONSEPTI MUT TYÖT ON LIIAN HUONOJA. ONNEA & MENESTYSTÄ N.O. HÄÄPPÖNE

- Juu ei oo reilua, jotkut vaan osaa ja jotkut ei. Mutta yleensä harjoitus auttaa ja Try again on yks mun suosikkibiiseistä.

175. Haallaa hieno idea ja toteutusx

176. hienoja

177. LOL

178. Kirpputoreillako meinaat nousta tähtiin?! LOPETA JO! Eka Jumbo, nyt Radio, mitä vielä?!

- Niin itse asiassa noi oli koko ajan Jumbossa, Bonus-kirppiksellä ja Radiokirppiksellä. Ja voin iloksesi kertoa että nyt kamoja ei ole enää noilla kirppareilla sinua häiritsemässä. Kantsii varuiks varoa kyllä intternettiä, siellä voit vielä törmätä noihin kauheuksiin.

179. Mitä kummaa!! Mua hämmentää. Outo idea Exxxxx TRE PS. Mul on itelläkin ollu mielessä blogin painaminen kirjasena! siis et joku on oikeesti tehnyt niin.

- Ei kaikki outo ole vaarallista, monet kummat jutut on oikeesti tosi kivoja. Ja kyllä tommonen painettu blogi on kiva muisto ainakin. Jos se on tosi hyvä, niin kannattaa tyrkyttää sitä kirjakustantamoillekin.

Jumbo-kirpputori (Kaukajärvellä)

180. 28.2.2010 Mielenkiintoinen poikkeus kirppiksellä

181. 1.3.2010 Melkoisen hintavia teoksia näin "kirpputorilla". Mielenkiintoisia kylläkin!

182. 1.3.2010 Samaa mieltä! Ei kirppariväellä ole satoja euroja taskussa!

- En olettanutkaan, että joku ostaisi hetken mielijohteesta muutaman sadan euron hintaisia tauluja. Mutta jos joku varakas tyyppi olisi oikeasti tykännyt jostain, olisi hän toki voinut tulla takaisin ostamaan teoksen. Katsokaa myös vastaus numero 7.

183. 1.3.2010 Erittäin positiivinen piriste normaalikirppikselle! Työt oikein mielenkiintoisia!

184. 1.3.10 OHOH mitä hintoja!!! Taitaa jäädä myymättä.

- Jep, näin pääsi käymään.

185. 2.3.10 Taidat olla vähän kaheli!

- Riippuu määritelmästä.

186. 2.3.10 HIENOJA TÖITÄ! HARMI ETTEI SATTUNU KÄTEISTÄ MUKAAN ;)

- Pahus, no ehkä ensi kerralla? :D

187. 2.3.10 Vau =) Missu Hämeenlinnasta P.S jatka samaan malliin

188. 2.3.10 MUA MER PASIC MESTARI ON TÄÄLLÄÄ MIRSA SISIC

189. 2.3.10 Kaikki tuottet on kivat. Aivi ja Ly

190. 3.3.2010 PUUTTUUKO TEIDÄN HINNOISTANNE PISTE JOSTAKIN VÄLISTÄ? JOS TAIDETTA TAHDOT, KATSO WAREA NETISTÄ!

- Ai siis ware = taide? Hmm... Jännä näkemys... En kyllä oikein voi ihan täysin olla samaa mieltä, sori.

191. 3.3.2010 ^ Kyllä tiettävästi Hinnant kohillaan!! Valokuvat olivat todella Buenot T: Mike Not

192. 4.3.2010 onko nämä oikeasti liian kalliita

- No kyllähän ne hinnat laskivat, mutta olivat silti liian kalliita ilmeisesti.

193. 5.3.2010 terveisin: NAIMA TELINE MUAMER PASIC

194. 6.3. JeeJee Rutsu sanoo että hyvä idea.

195. 5/3 MIELENKIINTOINEN TAIDETEOS, AJATUKSIA HERÄTTÄVÄ. HYVÄ!

- Kiitos! Kiva että arvostit! :)

196. 5/3 "TAIDE-KAUPPIAS" - KU HALVALLA SAA! (VILEENI)

- Joo nää mun projektit on järjestään aina hillittömiä menestyksiä! :D

197. 5.2.10 Kalevala

198. 6.3.10 ESSI & Dinja hienoa ja kallista

- Kiva kun piditte!

199. Ymmärrettävää tavallaan, mutta törkeät hinnat!! Taidetaan olla piilokamerassa! Haha, hauska läppä siis.

- :D

200. 6.3. Vaihda lääkkeet

201. tai ota edes niitä

- Jaa miksi? Etten tekisi tämmöisiä teidän mielenrauhaa häiritseviä teoksia Teidän Omalle Kirpparille? En varmaan pärjäisi kovinkaan hyvin mielenterveysolympialaisissa, mutta en oikein ymmärrä tuommoista ota-niitä-lääkkeitä-ettet-olis-tommenen-erilainen-juttuakaan. Mitä vikaa siinä on että joku tekee jotain erilaista? Onko se jotenkin teiltä pois?

202. 6.3. MUAMAR PASIC

203. 6.3. IHAN HUIPPU!! EIHÄN SE OLE TYHMÄ JOKA PYYTÄÄ VAAN SE JOKA MAKSAA ... VAI - MITEN - SE - MENI?? :) TAIVAALLISTA JATKOA! T: M

- Kiitos kehuista. Juu mäkin oon alkanut miettiä tuon hokeman todenpitävyyttä, kyllä musta tuntuu että tässä tapauksessa minä taisin kyllä olla tyhmempi... Tosin ei kyllä kukaan mitään ostanutkaan, joten vaikea sanoa miten tyhmiä he sitten olisivat olleet... Kaikki on niin suhteellista. :D

204. 6.3 Työt hienoja, taiteesta pilkka hinta. hyvä juttu, tuoda kirpparille näytille. osallalla ihmisistä ei mitään hajua oikein mistään... JEE!

- Kiitos kommentistasi. Juu ei noi oikeesti pahoja hintoja olisi olleet jonkun kuuluisan "oikean" taiteilijan töistä. Harmi vaan kun en oo kuuluisia enkä "oikea".

205. 8.3 NM Cxxxxx

206. 8.3 MUAMAR PASIC

207. 9.3 Taidekuvat ok - mutta hintojen tarkistus olisi paikallaan - kalliita PK

- Kiitos kommentista

208. 9.3. Eihän se tyhmä ole joka pyytää ja yrittää, niin... Ehkä joltakulta hyväuskoiselta hölmöltä ropoja irtoaakin. Kiitos hymystä!

- Kiva että hymyilytti! En mä nyt oikeastaan ketään yrittänyt huijata ja kyllä mun mielestä yrittäminen on parempi kuin apaattinen sopeutuminen vallitsevaan asiantilaan.

209. 10.3. :)

210. 10.3. Kiva kissakuva

- Kiitos, sun piirtämä kuvakin oli hieno! :)

211. Hinnat Galleriatasoa Kyll' Picasso kääntyy haudassaan Mut eihän sillon ollutkaan tietsikkaa piti tehdä ihan itte.

- No ei noita juttuja kyllä ollut juuri tietokoneella tehty, paitsi musiikkeja.

212. MENE HOITOON!

- En. Miksi pitäisi? Katso myös vastaus 201.

213. 10.3. Ei olisi pitänyt tulla alkukuusta. Kirpparit on köyhille... mutta ehkä nämä kommentit ovatkin se taideteos... Hi, mom!

- Heh! :D No ei nää kommentit nyt SE taideteos olleet, mutta kyllä tämäkin oli osa kokonaisuutta, minusta ainakin näitä oli tosi kiinnostava lukea. Toivottavasti joku muukin näistä pitää.

214. onko kyl melkoen pöytä 100 joku kulunu paita ihan sairasta touhua ja 1000 euron huopa

215. SAIRASTA!!!

- paidat oli kyllä kaikki ihan uusia ja huopa oli 1000 € ihan siksi, että kukaan ei ostaisi sitä ja voisin silti pitää sitä kirpparilla näytillä. Se oli siinä vain siksi että kuvat erottuisivat paremmin. Ja oli siinä hintalapussa mukana huumoriakin. :D

216. 11.3. Huovas kolme nollaa liikaa Jyskis sama ja uusi 1.95 €

217. SHIT HAPPENS!

- Tjuu, mutta hei tuo huopa olikin Ikeasta, paaaaaljon parempi kuin Jyskin ja olin tehnyt siihen reikiäkin! Se oli modattu! Tai kustomoitu tai viritetty! Noin hyviä huopia ei saa mistään millään rahalla!

218. 12.3. Rohkeata tuoda kirppikselle tämmöistä taidetta! Mielenkiintosia kaikki. Hianoo!!

- Kiva kun arvostit! :)

219. Piilokamera? Hoitoon ja äkkiä!

- Juu kauheeta kun altistetaan tämmöisellä sairaalla taiteella normaaleja terveitä ihmisiä! Tulevat pian nekin sairaiksi! Piilokameraohjelmien tekijät pitäisi kaikki laittaa hoitoon ja nopeasti! Katso vastaus 201 myös.

220. 12.3. Ihan hienoa, mutta kuka tahansa osaa tehdä samanlaisia kuvia. Voin ostaa kissataulun, mikäli siirrät pilkkua kahden numeron verran vasemmalle.

- Olet ihan oikeassa, kyllä tuommoisia osaa tehdä kuka vain, ja se oli osittain koko projektin ideakin. En myy omaa kissakuvaani noin halvalla, mutta ota itse oma kissakuvasi tai pyydä kaveria ottamaan. Ei se oikeasti ole yhtään vaikeaa ja tulee juuri semmoinen kuva kuin itse haluatte ja hyvä mielikin ehkä. :)

221.14.3. On Ikean vilttikin vähän kallistunut, heh...

- No hei se on modattu mun huikeilla skillzeillä! :D Katso vastaus 217 myös.

222. 15.3. (jotain sotkua)

223. Mene hoitoon että viittikki! 500 e!

- Enpäs menekään, lällälää. Ja viitsin kuule paljon kaikkea muutakin, vähän sensuroin vielä itseäni tässä tempauksessa. Hassua muuten että vaivauduit kirjoittamaan kommenttisi ja korostamaan summaa 500 e, vaikka sillä hetkellä ei myynnissä ollut edes mitään, mikä olisi maksanut 500 e... Katso myös vastaus 201. Ja peiliinkin vois vilkaista.

224. Pöö JepJep 500?

226. Onnea vaan pilailulle :) saahan sitä yrittää; joku japanilainen saattaa hullaantua eikä katso hintaa... :)

- No vähän toivoin että jotain japanilaista ei olisi hinta edes kiinnostanut, tai että hän olisi pitänyt sitä jopa kohtuullisena ja myynyt sen itse Japanissa kymmenkertaisella hinnalla eksoottisena suomalaisena ITE-taiteena.

227. 18.3. MUAMAR

228. KALLISTA!

229. 18.3. määkin epäilen piilokameraa!

230. 19.3. Pif/Cu*t Basic :)

- Näin! :D Kiitos kommentista, piristi päivää kummasti!

231. 19.3 Kallista potaskaa

232. 19.3 MAHTAVAA!

233. 20.3. Siistiä setti! T: Mie vaan maalta

234. 21.3. No joo... ei tarvii ei tarvi ottaa yhteyttä. Mutta ihan mielenkiinnosta kysyn et millä perusteella hinnoittelet tuotteesi taitaa jäädä luu käteen...

- Sori en halunnut sotkea vieraskirjaa omilla merkinnöilläni. :( Jos puhut siitä kissakuvan pilkkujen siirtämisestä, niin katso vastaus 220.

235. 21.3 MERKILLISTÄ HUUMORIA!!!

236. 21.3 Todella hienoja... T: 3 tyttöä

237. 21.3. Kiva kun joku uskaltaa olla erilainen. Koita kestää kritiikki! Taiteiden maisteritytön äiree...

- Kiitos kommentistasi ja kannustuksesta! En minä näitä vakavasti ota, vaikka ehkä jonkun mielestä pitäisi. Väliaikaista kaikki on vaan kuten joku sanoi jo kauan sitten. Mitä väliä sillä oikeasti on jos joku ei tykkää minusta tai minun tekemisistäni?

238. 2.3 (jotain sotkua)

239. 23.3. Hyvä idea tuoda kuviaan esille, mutta... toisaalta paikka väärä. Pienen piirin asiaa...

- Kiitos kommentista. Itsekin mietin tätä pitkään, mutta toisaalta minusta tämä oli myös juurikin oikea paikka mielestäni. En oikeastaan kaivannut juuri taidepiirien kommentteja, kyllähän nekin tietty kiinnostivat, mutta, mutta... No ehkä joskus kokeilen jotain vastaavaa ihan oikeassa galleriassa ja keskitys niihin pieniin piireihin.

240. 23.3. TÄSSÄ VOI NÄHDÄ TAITEEN JA KAUPALLISUUDEN KRITIIKKIÄ JA SAMALLA TAIDETTA JA KAUPALLISUUTTA. KESTÄ KRITIIKIT EHDOTTOMASTI JA PYSY ROHKEANA! JATKA, HOMMA VOI LAAJENTUAKIN, TOISAALTA JOS EI PALKITSE, NIIN EHKÄ JOSSAIN VAIHEESSA VOI ANTAA OLLA. TÖRKEÄT KRIITIKOT HÄPÄISEVÄT VAAN ITSENSÄ. TAKE IT EASY JA JATKA! AKS LONGA VITA BREVIS! ITSE OSTIN LEHTISEN ( kukan kuva )

- Kiitos paljon kannustavasta kommentista ja lehden ostamisesta. Se olikin ainoa juttu jota Jumbossa sain myytyä. :) Ei mulla ole hirveästi harhakuvia menestyksestä, mutta pääsääntöisesti oikeasti pidän tuommoisten juttujen tekemisestä. Nyt taidan kyllä pitää pienen tauon tai ainakin tehdä jotain ihan muuta... En tiedä... En ole kovin pro... Kivaa jatkoa sinullekin! :)

241. 23.3. Mielestäni kirpputorilla ei pidä myydä mitään uutta tavaraa! Tekeekö kirpputori töillesi arvostusta? En usko, että niitä pystyy tällaisessa paikkaa myymään, mutta ehkä saat jonkinlaista mainetta. Mutta eikö ole edullisempiakin mainostamisen paikkoja. Täällä kohderyhmä varmaan pieni. T: Muotoilija

- Kiitos hyvistä kommenteistasi. En oikein yritäkään päästä huikeaan arvostukseen ja maineeseen, koska en pidä sitä kovinkaan realistisena. Enemmän projektin tarkoitus oli herättää ihmisten ajatuksia ja ihan oikeasti en usko että olisin saanut noita kaupaksi missään. Vaikka sitten kuinka olisin mainostanut ja missä. Minun mielestäni ihan tavalliset ovat ihan hyvä kohderyhmä, jopa silloinkin kun suoranaisesti vihaavat tekemisiäni. Mutta voin olla ihan väärässäkin ja pakko myöntää, että minusta ihmisten hämmentäminen on minusta hauskaa ihan itsessään.

242. 23.3. VAIVAA OLET NÄHNYT, LUUTAVASTI IHAN TURHAAN... JÄRKKYÄ! T: Tupu

- Kuinka turhaa vaivannäkö oikein voi olla? Mistä sitä tietää mihin tämmöinenkin voi vaikuttaa? Todennäköisesti ei paljon mitään paljon mihinkään, mutta minun mielestäni oli ihan haastavaa kokeilla että pystyykö tekemään tuommoisen projektin. Vähän samaan tyyliin kuin satunnaiset hölkkääjät saattavat haluta nähdä voivatko juosta maratonin. Onhan se harrastelijan maratonin juokseminenkin oikeastaan ihan turhaa, eikö?

243. 23.3. EIHÄN SE HULLU OLE JOKA PYYTÄÄ VAAN SE JOKA MAKSAA!IA.T.

- No kyllä sitä tässä tapauksessa minua aika moni on hulluna pitänyt... :D

244. 24.3 Kaikissa samat paskat vielä OUTOA!! :<

- On se jännä!

245. 26.3 Tuttua Itsenäisyydenkadulta! Keep up the good work!

- Kiitos! :)

246. 26.3. HOHO =) Sex porn

247. 26.3. MITÄ HELVETTIÄ?

248. 26.3 NIIN JUST?!

249. 26.3. Onnea luovaan puhtiin. Kyllä tää aina masennuskauden voittaa t. H

- Kiitos! No joo siis nämä jutut on tehty kyllä pitkän ajan kuluessa, saatoin ne vain myyntikuntoon yhdessä rysäyksessä. En ole diagnosoitu bipo, jos sitä tarkoitit. Vaikka ei siinäkään mun mielestä mitään pahaa ole, ihmisiä ne nekin on.

250. 27.3.2010 Ei kommenttia!

251. Suurin osa tavaroista joutaa kaatopaikalle

- Olet aivan oikeassa. Todennäköisesti tarkoitit vain noita mun kamoja, mutta kyllä ihan oikeasti IHAN KAIKISTA maailman tavaroista suurin osa joutaa kaatopaikalle, ja sinne ne yleensä ennemmin tai myöhemmin joutuvatkin. Väliaikaista kaikki on vaan ja me olemme täällä vain tämmöisiä pieniä pölyhiukkasia uskomattoman laajassa universumissa ja... LÄÄKKEET!!!!!

252. 29.3. (jotain sotkua) =)

253. 30.3. TODELLA TASOKKAITA, KISSAT IHANIA!!!

- Kiitos! Kissat ovat mahtavia! Tähän on hyvä lopettaa!

2 kommenttia:

  1. Looginen jatko täällä:

    http://nettikaupustelu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Näin yhtäkkiä tänne tupsahtaneena olisi mukavaa jos sivupalkista löytyisi vaikkapa ihan pienen pieni tiivistelmä siitä, mistä tässä projektissa nyt tarkalleen ottaen olikaan kyse. Jäi pienellä selailulla vielä aika hämäräksi vaikka tavallaan kiinnostaakin.

    VastaaPoista