torstai 25. maaliskuuta 2010

Alennusmyyntiä ja muuta muutosta

Siivoilin aamulla kotona vähän kirpparikamoja pois tieltä ja löysin yhdestä kaapista pari kehystettyä kuvaa, jotka olin täysin unohtanut. Kävin Radiokirppiksellä vaihtamassa pari kuvaa ja vein pari kuvaa sieltä Bonus-kirppikselle.

Laskin hintoja radikaalisti kummallakin kirpparilla. Itse asiassa joidenkin kamojen hinnat ovat nyt niin alhaalla, että en tiedä saanko niistä edes omiani takaisin. Alun perin ajattelin, että näin en ainakaan tee, mutta se nyt meni sitten näin kumminkin. Toivottavasti nyt edes joku ostaisi jotain. Rahat ovat ihan loppu, painostakin tuli jo karhulasku ja olisi aika masentavaa tuoda kaikki kamat takaisin kotiin. En tiedä mihin ne edes mahtuisivat. Roskiin heittäminenkään ei tunnu kivalta eikä järkevältä. Voisin kysäisästä sukulaisilta mahtuisiko heille jotain kamoja väliaikaisesti tai haluaisivatko he jotain noista omaksi.

Toisaalta mitä väliä noillakaan oikeasti on? Tulipahan kokeiltua tuommoistakin ja todettua että homma ei toiminut. Ehkä olisi oikeasti järkevää heittää ne vain roskiin tai pistää hinnaksi jotain 10 senttiä tms. Ei se tietty kivalta tuntuisi, mutta pääsisinpähän ainakin eroon niistä eikä tarvitsisi katsella niitä nurkissa vuosikausia muistuttamassa epäonnistumisesta. Ehkä järkevämpää silti olisi ainakin yrittää myydä noita netissä ensin. Huuto.netissäkin joku voisi kumminkin tarjota niistä edes jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti