perjantai 5. maaliskuuta 2010

Raha-asioita

Kävin taas kiertämässä kirpparit, ei ollut taaskaan mitään mennyt kaupaksi. Vieraskirjassa oli jokunen merkintä, hyvää ja huonoa. Joku suuri taiteilijakin oli käynyt kirjoittamassa että hänen työnsä ovat paljon hienompia ja hän myisi niitä paljon halvemmalla. Oho. Aika yllättävää. Kantsis tosiaan myydä, mä ainakin myisin. Siis jos mä olisin tosi kova jätkä ja tekisin tosi hienoja juttuja, niin mä antasin taideteoksia pois ja vielä maksasin niille ihmisille että ne ottais ne. Kun mulla olis varaa ja kyllähän se taiteen ihailu ja arvostuskin ihan työstä käy. Kyllä siihenkin vaaditaan panostusta että tajuaa että mikä on hienoa ja mikä ei ja sitten kun syventyy siihen hyvään vain, niin kyllä semmoista on ihan syytä tukea ja arvostaa. Mun mielestä valtion pitäis jakaa jotain avustuksia tuommoisillekin ihmisille. Taiteen arvostus apurahoja, ja siis tietty vastaavasti ettei taide syrjisi muita jaloja kultturin muotoja, niin jääkiekkofaneille pitäisi myös jakaa rahaa. Ja uskovaisille tietysti ja juopoille ja KAIKILLE!!!!

No niin juu. Täytyy kai tänään tai viimeistään huomenna ottaa noista pikavipeistä selvää, että millä saisin noi pari kirpparia maksettua. Vois ottaa ehkä sen verran enemmän samaan menoon, että vois ostaa vaikka ruokaakin.

Illalla tappelin vähän taas nettisivujen kanssa ja hoidin tietokannan kuntoon, että voin tallettaa käyttäjädatan sessioihin serverille. Sitten voinkin ottaa jo nää käyttäjäprofiilit ja kielivalinnatkin käyttöön. Pitäis vaan kirjottaakin ne eka. Tänään olen kyllä vähän liian laiska ja väsynyt, että en taida jaksaa.

Aijoo jossain ihmeen innonpuuskassa meinasin tehdä yhtä suurenmoista taideteosta eteenpäin. Se koostuu mm. silputuista setelin palasista. No kun oon köyhä, niin ei mulla ole varaa oikeita seteleitä silputa, aattelin vaan printtailla seteleitä. Sain pari seteliä lainaan ja yritin skannata niitä, mutta ei vaan homma oikein toiminut. Päivittelin ajureita ja kokeilin eri softia ja lopulta yksi softa sylkäisi ulos virheilmoituksen, että skanneri tunnisti skannattavan kohteen seteliksi, jota ei voi skannata. Siat! Saisivat merkata isolla noihin laitteisiin että "tällä laitteella ei pysty väärentämään rahaa". Kohta ne laittaa noihin varmaan lapsipornon tunnistuksenkin. No kamera onneksi oli niin tyhmä, että sillä voin väärentää seteleitä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti