keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kadonnut kuva, kirpparikierros ja kehystämistä

Värkkäsin aamulla äkkiä englanninkielisen version tiedotteesta kirppareille ja kävin ruokatunnilla kiikuttamassa niitä Radiokirppikselle ja Bonus-kirppikselle. Radiokirppiksellä kaikki näytti suht asialliselta, paitsi että hämmästyksekseni yksi valokuva oli hävinnyt. Kiertelin pikaisesti muiden pöytiä läpi, mutta ei sitä missään näkynyt. Ehkä joku todella osti sen? Tai varasti. Tai jotain. Pahus kun en yhtään muista mitä laitoin sille hinnaksi, sen verran muistan, että se taisi olla yksi halvimmista, taisin ajatella, että tämähän saattaisi joku jopa ostaa. Kyllä se nyt ainakin satasen maksoi silti, siitä olen varma. Jos todella saisin siitä rahaa, niin se olisi kyllä aivan mahtavaa. Juuri tässä pähkäilin että miten saisin maksettua seuraavan viikon kirpparimaksun. Ensi viikolla saan kyllä palkan, mutta Radiokirppis ja Bonuskirppis pitäisi maksaa jo viikonloppuna. Jumbossa tyypit olivat niin kivoja, että sanoivat että voin maksaa vaikka vasta kuun lopussa. Jees. :-)

Töiden jälkeen kävin kiikuttamassa enkunkielisen esitteen Jumboonkin, sielläkin näytti olevan kaikki ihan ok. Ihan pienen pieni mahdollisuus on, että joku olisi saattanut ostaa sieltä t-paidan tai jopa pari, mikä olisi sekin varsin hämmentävää, koska mielestäni halvimmat niistäkin taisi olla satasen. Hoksasin samalla, että enpäs muuten muistanut ottaa edes kuvia niistä paidoista ennenkuin pistin ne myyntiin.

Tarkoitus oli tehdä jotain melkoinen.com:in englanninkielisen version suhteen myös, mutta en muistanut/jaksanut tms. Sen sijaan sain pari kuvaa kehystettyä myyntikuntoon. Meinasin noita kehyksiä alunperin käyttää johonkin kehystettyyn romuartefaktijuttuun, mutta kai noita kehyksiä riittää vielä, aika ja raha ja energia sen sijaan ovat vähissä.

Tuli tässä todettua tänä iltana tääkin, että ilmeisesti oli ihan harhaluulo, että kun saan kamat kirppikselle, niin homma on pulkassa. Kyllä tässä ainakin toistaiseksi näyttää edelleen riittävän vaikka mitä "pakollista" tekemistä. No onneks ei oo kyllä enää semmonen homma-kusee-täysillä-jos-en-tee-tätä-just-nyt-fiilis sentään. Ei olis saanut oikeesti semmonen fiilis oikeesti ikinä tullakaan, mutta en vaan osaa. Ehkä silti voin vielä oppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti