tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kuulumisia kirppareilta

Käväsin tänään vilkasemassa hätäisesti yhtä kirpparia, lähinnä halusin nähdä vieraskirjan ja heitin sinne pari lehteä lisää, vaikka eipä niitäkään tainnut olla kukaan ostanut. Joku oli näymmä irrottanut vyöstä yhden näppäimen ja jotain muuta sekavuutta siellä oli, mutta ei mitään ihan hirveetä.

Vieraskirjassa päiviteltiin hintoja ja joku selitti kai jotain sen tyyppistä että teen vaan haittaa itselleni noilla hinnoilla. Voi voi. Kyllä olis kannattanut jättää kaikki vaan kotiin ja odottaa että joku olisi löytänyt mun huikeat skillsit. Tai sit hei olisin voinut myydä noita tosi halvalla. Olinpas minä tyhmä kun en tuotakaan tajunnut. Tai hei, mitäs jos olisin vuokrannut gallerian ja maksanut ohikulkijoille, että ne tulis kattoon mun tuotoksia? Siitä olis tullut varmaan kaikille hyvä mieli ja olisin saanut kehujakin.

Kuulin toiseltakin kirpparilta kuulumisia, että joku oli siellä kirjotellut että oon kahjo. Oho, enpäs olis arvannut.

Oikeesti yllätti kyllä että siellä missä ite kävin oli yllättävän paljon englanninkielistä palautetta. Tarvii varmaan mahdollisimman nopeesti kirjottaa joku englanninkielinen sepustuskin sinne. Nyt en kyllä jaksa. Pitäis laittaa varmaan sitten tonne melkoinen.comiinkin kielivalinnat. Periaatteessa senkin pitäis taas olla ihan pikkujuttu, mutta todennäköisesti kaikki mättää taas kumminkin, en jaksa alkaa nyt sen kanssa kiroileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti