maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hiipumista mahataudin tahdittamana

Tänäänkin minun oli tarkoitus käydä kirppareilla, mutta poikani tuli mahatautiin, enkä sitten taaskaan voinut mennä mihinkään sairaan lapsen kanssa.

No huomenna haen iltapäivällä kaikki kamata pois kumminkin, joten eipä tuo varmaan suuri vahinko ollut, vaikka en tänään paikalla käynytkään. Jostain pitäisi repiä vielä 64 € Kaukajärven Jumboon, toivottavasti joku olisi viikonlopun ainaka ostanut edes jotain.

Tappelin tänään vähän Linux-koneenkin kanssa ja tämän hetkinen veikkaukseni on, että virtalähde on sökönä. Ainakin se pitää omitusta ääntä ja mielestäni se haiseekin aavistuksen verran palaneelle. Voi tietty olla vain pölyä mikä palaa. Pläräilin vähän osto- ja myyntipalstoja ja löysinkin pari varteenotettavaa vaihtoehtoa virtalähteeksi, mutta onneksi mieleeni tuli soittaa vielä sukulaisille. Äitini nurkista löytyi yksi vanha kone, josta on emolevy sökönä, mutta muuten ilmeisesti ihan kunnossa. Minulla pitäisi olla käsittääkseni kaksikin toimivaa emolevyä, joten eiköhän noista nyt ainakin yksi toimiva kone pitäisi taas saada kasaan. Itse asiassa jos ostaisin vielä yhden virtalähteen, niin kaiken järjen mukaan mun pitäisi saada noista aikaiseksi kaksi toimivaa konetta. Mutta täytyy nyt edetä yksi kone kerrallaan. Kun ei ole kiire, niin voisi pitää vaan silmät auki jos jostain osuisi eteen ATX-virtalähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti