tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kadonnut kuva löytyi ja hintojen alennusta

Värkkäsin eilen yöllä vielä jonkinmoisen lehdistötiedotteen ja lähetin sitä muutamaan lehteen. Katselin vähän netistä ohjeita ja rikoin tietty heti pahinta, että ei saisi mainostaa omia juttuja. Jos olisin ollut sairaan ovela, niin olisin voinut kirjoittaa ehkä tuon tiedotuksen jonkun huolestuneen kirpparikävijän näkökulmasta tyyliin "tarttis tehrä jotain tommoselle" tai sitten olisin voinut pyytää jonkun ammattitaiteilijan runoilemaan jotain sivistyneen kuuloista soopaa kaljapalkalla. No ne menivät jo. Tuskinpa tuo lehdistöä olisi kumminkaan kiinnostanut vaikka tiedotteen olisi kirjoittanut paavi tai Osama Bin Laden.

Radiokirppikselle oli pöytään ilmestynyt jotain se kuva jota luulin varastetuksi. Hienoa! Laskin hintoja ja laitoin vielä viimeisetkin farkut myyntiin. Bonuskirppiksellä laskin myös kamojen hintoja. Jumboon en ehtinyt. Täytyy nyt varmaan vielä kerran tai pari noita kuvien ja paitojen hintoja laskea, mutta en oikein usko että kukaan ostaa mitään kumminkaan.

Jos jossain lehdessä joku kirjoittaisi jotain positiivista taiteellisessa mielessä, niin ehkä joku taiteesta kiinnostunut, joka ei muuten käy kirppareilla saattaisi vielä ostaa jotain, mutta muuten alkaa olla kyllä semmoinen fiilis, että tässä tämä nyt sitten oli. Yritän vielä sen nettisiten kumminkin räpistellä kuntoon, kun mulla oli sitä varten kuitenkin ihan kokeilemisen arvoisia ideoita. Hernekeitot ja halot taitavat jäädä myymättä, samoin huijausvesivärityöt ja suunnittelemani rahateokset ja vyöt. Eipä tullut edes pistosahalle sitten käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti