lauantai 20. maaliskuuta 2010

Dvd-tehtailua ja kolvailua

Tänään eteni parikin ikuisuusprojektia viimein rivakasti. Sain viimeinkin yhden dvd-polttosoftan tekemään suunnilleen mitä halusin ja sain kolvattua ledi-kellonkin melkein valmiiksi.

Nukuin viime yönä tosi huonosti, mutta jotenkin kun oli niin huono ja väsynyt fiilis, niin aloin vain väkisin tekemään noita keskeneräisiä projekteja ja sitten ne molemmat vaan yhtäkkiä alkoivat toimia. En muista kumman sain kuntoon ensin. Asentelin softia ja tutkin samalla odotellessa, mikä niissä ledeissä oikein oli vialla. Päädyin purkamaan kellon alkutekijöihin ja aloittamaan koko homman alusta ja kolvaamalla osat itse. Ilmeisesti olin jotenkin onnistunut käräyttämään ekan valmiin alelaariledisarjan. Otin sitten härkää sarvista ja kolvasin toisen setin kasaan itse. Olen mielestäni ollut aina aivan käsittämättömän surkea näissä elektroniikka- ja juottamisjutuissa, mutta nyt minulla oli uusi kolvi ja kunnollista tinaa ja ei se nyt sitten niin vaikeaa ollutkaan.

Softakin lopulta suostui asentumaan. Dvd:n menuvalikosta tuli aika amatöörimäisen ruma, mutta tavallaan taas ihan tyylikäs äärimmäisyydessään. Väsäsin optinen-ep:n ylijäämämateriaaleista ja netistä löytämästäni dvd-pohjasta kannet, printtaisin parit ja poltin pari dvd:tä ja kiikutin ne Bonus-kirpparille myyntiin. Muut kirpparit olivat jo ehtineet mennä kiinni.

Bonus-kirpparilla joku oli taas rikkonut kynän ja tunkenut jotain muiden pöytien kamoja mun pöytään yms. Ilmeisesti siellä käy enemmän ihmisiä harvemmin, niin että jotkut tosiaan näkevät nuo jutut vasta nyt ensimmäistä kertaa ja ovat sitten kai järkyttyneitä ja tuntevat että "jotain tarttis tehrä" tai jotain. No onhan se hienoa kun saa ihmiset kertomaan fiiliksistään ja näkemyksistään edes tämmöiseen äärimmäisen pienimuotoiseen kirpparijuttuun. Ehkä he tuosta rohkaistuvat ja innostuvat kirjoittelemaan poliitikoille ja antamaan palautetta muuallakin. Tai ehkä juuri nämä vieraskirjaan kirjoittajat ovatkin näitä nettifoorumeille milloin mistäkin vaahtoajia ja ehkä juuri heidän spämminsä takia politiikot tekevätkin niin typeriä ja populistisia tempauksia. Ehkä tämä mun projekti onkin peruslähtökohdiltaankin ihan väärässä: Ei noita ääliöitä pitäisi aktivoida, vaan passivoida. Heidät pitäisi vakuuttaa siitä, että ei kannata ikinä tehdä mitään ja kertoa heille että "olkaa vaan hiljaa siellä kotona, älkää menkö mihinkään, kattokaa vaan sitä telkkaa ja juokaa sitä kaljaa ja nappailkaa niitä nappeja".

Loppuillan olen tässä poltellut noita dvd:itä, huomenna aion saastuttaa niillä Radiokirppiksen ja Jumbo-kirppiksenkin. Ehkä voisin yrittää viimeistellä tuon kellonkin aamulla ja pistää senkin myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti