torstai 18. maaliskuuta 2010

Pari kuvaa "kehyksiin" ja kirpparikierros

Ostin viimeksi Ikeasta pari hauskan näköistä kaapinovea poistolaarista ja muistin ne kun kouraan osui pari ylijäänyttä kuvaa, jotka eivät näyttäneet hyviltä oikein minkään kokoisissa oikeissa kehyksissä. Noissa kaapinovissa ne toimi mun mielestä yllättävän hyvin. Tosin onnistuin kolhimaan ja tekemään oviin pari ylimääräistä reikää ja halkeamaa. Enpä olisi uskonut että noi ovet ovat noin surkeaa materiaalia. Ehkä siihen on ihan syynsä miksi Ikean kamat ovat niin halpoja.

Maksoin Radiokirppiksen ja yritin maksaa Bonus-kirppiksenkin, mutta myyjä ei suostunut ottamaan maksua vastaan, kun ei ollut juuri 6. päivä. Oli niin flunssainen olo päivällä, että ajattelin että ei kyllä yhtään huvittaisi huomenna taas lähteä taas huomenna sinne. Kaiken huipuksi hoksasin kotona, että tään oli juurikin 6. päivä ja ne olisikin pitänyt maksaa tänään, mutta myyjä oli vain niin laiska että ei jaksanut edes vilkaista luetteloa.

Joku oli sabotoinut mun pöytääkin Bonuskirppiksellä levittelemällä jotain kamaa muista pöydistä mun kamojen päälle. Kyllä mahtoi ottaa päähän toi mun projekti ja kyllä varmaan tunsi itsensä ovalaksi ja tärkeäksi tuo ihminen. Onneksi tyyppi oli ollut niin laiska, että oli ottanut enimmäkseen vaan lehtiä viereisestä pöydästä, mitkä oli todella helppo siirtää takaisin. Vein sinne myös lampun ja laitoin kopioita viereen rahan tuhoamisesta, etteivät suotta soittele poliisille. Vaikka eipä nuo välttämättä tuommoista usko ja jaksavatko edes lukea.

Kaukajärvelle laitoin kaapinovikuvat seinälle kanssa, siellä oli vieraskirja ihmeen tyhjä. Alkavat kai ihmiset kyllästyä kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti