maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oujee, vararikko uhkaa

Tänään tuli viimein lasku painosta. Ystävälliset painon ihmiset olivat jättäneet kertomatta, että heidän hintansa eivät sisällä alvia. Täytyypä vielä tarkistaa mailista, mainitsivatko he tästä mailissa ja vähän googletella. Saatan ehkä valittaa asiasta, mutta taitaa olla turhaa. No kyllä toi vieläkin on hintamarginaalin sisällä, mutta enpä taida jatkossa tuota painoa käyttää. Eipä mulla kyllä enää mitään olisi varaa painattaakaan.

Unohdin muuten eilisestä laskelmastani ne kulut joita olen kirppareista maksanut jo aiemmin ja mitä minulle tulee maksettavaksi, vaikka en olekaan maksanut niitä vielä. Nämä mukaan lukien olenkin jo 280 € miinuksella. Jee! Budjetti paukkuu muutenkin tosi pahasti. Täytyy ehkä yrittää ottaa lisää lainaa, että saan laskut maksettua ja rahaa ruokaan. Mahtavaa. Olen nero.

Silittelin tänään viimeisetkin logot paitoihin. Parit farkut ovat vielä ilman logoa. Taidan silittää nekin kohta, sitten taitaisivat olla kaikki valmiina. Pari sairaan rumaa pyyhettä tosin on vielä vaiheessa, mutta ne taitavat olla niin menetettyjä tapauksia, että en saa niitä myyntikuntoon enää millään.

Hohhoijaa, kaikista surkeista ajatuksistani tämä projekti näyttää tällä hetkellä kaikkein paskimmalta ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti