maanantai 22. maaliskuuta 2010

Jumbokirppis, kello, webbisivuja ja panikointia

Kävin töiden jälkeen viemässä dvd:itä ja kellon Kaukajärven Jumbo-kirppikselle. Hetken harkitsin, että olisin käynyt kahdella muullakin, mutta onneksi en käynyt. Tänään hommat eivät oikein menneet ihan niinkuin olisin halunnut.

Ensin huomasin että kelloon oli jäänyt yksi tosi pitkä karva tai hius, mikä näytti niin törkeältä, että oli pakko avata kello ja ottaa se pois. Samalla päätin lisätä kellosta unohtuneen melkoinen-logon. Ei minulla mitään logoja ollut mukana, mutta leikkasin logon irti yhdestä lehdestä. Pudotin sitten toki hintaa 50 senttiin. Jos olisin oikein kunnon katu-uskottava taiteilija, niin oikeastaan mun olisi pitänyt nostaa hinta kymmenkertaiseksi, kun nythän tuo lehti oli käsin kustomoitu ja uniikki kappale. Pahuksen kello oli tosi vaikea saada ripustettua mitenkään järkevästi, en ehtinyt alentaa kaikkien vaatteiden hintoja kun kiinnittämisessä meni niin kauan.

Vähän myöhemmin paniikki iski, kun tajusin että myyntiaikaa on jäljellä enää reilu viikko. Hinnat pitäisi pudottaa lopputasolle ja jos meinaan jotain saada vielä valmiiksi, niin se pitäisi tehdä nyt heti. Juuri NYT. Aloin paniikissa viimeistellä webbisivuja ja onnistuin vain saamaan ne täysin toimintakelvottomiksi. Hohhoijaa. Yritin välttää noin 100 koodirivin copy/paste operaatiota ja lopputuloksena mikään ei toimi.

Päätin myös että väsään jonkun alkeellisen kirjeen ja lähetän sitä ainakin pariin lehteen. Eli kaivelen lisää verta nenästä. En ollut aiemmin lähettänyt mitään tiedotteen tapaistakaan lehdistölle yms, vaikka se kuuluikin kyllä alkuperäiseen suunnitelmaani. Jossain vaiheessa aloin vain mamoilemaan ja ajattelin että en todellakaan halua julkista nöyryytystä. Mutta nyt olen valmis kohtaaman senkin. Antaa tulla vaan. "It's better to regret something you have done, than to regret something you haven't done." Jälkeenpäin vain harmittelisin kumminkin, että olisi pitänyt tuota enempi toitottaa. Eikös joku ole sanonut myös että ei ole olemassakaan huono julkisuutta? En nyt ihan välttämättä tuota allekirjottaisi, mutta joo, ei minulla ihan hirveästi taida hävittävää olla. Todennäköisesti ketään ei kiinnosta koko juttu kumminkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti