lauantai 6. maaliskuuta 2010

Jälleen huikea myyntimenestys

En onnistunut sitten hommaamaan edes pikavippiä, kun joku serveri jossain oli alhaalla. Sain kuitenkin lainattua ja yhdisteltyä rahoja sen verran, että sain Bonus-kirppiksen rahat kasaan. Hurja yllätys oli, että joku ostanut yhden lehden ja vielä oikeaan hintaan! 5 €!!! Jee!!!! Epäilen vahvasti että kirpparin henkilökunta on itse saattanut ostaa lehden, etten antaisi periksi. Kovasti ne yrittivät muutenkin kannustaa kun maksoin rahoja.

Vieraskirjaan ei ollut tullut uusia merkintöjä ja kamatkin olivat suunnillen paikoillaan. Suoritin paikan päällä kirppariasiakkaiden ihmetykseksi huikean diy-performanssin ja laitoin näppisvyöhön uuden näppäimen kadonneen tilalle. Kyllä mulla noita riittää.

Tänään tehtailin myyntikuntoon myös suurimman osan jäljellä olevista paidoista ja farkuista. Kaikki ei mennyt ihan toivotulla tavalla, mutta parista tuli ihan kohtuuhienoja.

Tein pari uutta paitaa ja kassia teksteillä "Sinulla ei ole varaa tähän paitaan", "Tämä paita on liian kallis" ja "Tämä kassi on liian kallis", mutta en tiedä laitanko niitä kuitenkaan myyntiin. Kyllähän ne varmasti ärsyttäisivät ihmisiä, mutta en tiedä onko siinä ihmisten ärsyttämisessä kuitenkaan mitään järkeä, kun se on niin helppoa. Täytyy miettiä. Mietin sitäkin, että pitäisikö laittaa pari paitaa tai kassia myyntiin ihan jollain kohtuu järkevällä hinnalla, tyyliin 10 € tai 20 € ja katsoa menevätkö ne niilläkään kaupaksi.

Niin joo laskin vähän hintoja tuolla Bonuskirppiksellä, en kaikkien kamojen hintoja, mutta monien. Taitaa taas jäädä nettisivujen kuntoonlaitto huomiselle tms.

Keksin aamulla myös uuden huikean rip-off-taide-konseptin, jota pitää testata ensitilassa. Ehkä huomenna jo: Teen kuvan pääpiirteissään kuntoon photoshopissa ja sitten printtaan sen aika haaleilla väreillä vesiväri tms. paperille ja maalaan päälle vesiväreillä! Toi mustesuihkumuste leviää märkänä ihan uskottavan näköisesti ja jos lisään sekaan oikeita vesivärejä, niin hei mustahan tulee ihan oikea taiteilija! Mummotkin rakastaa mua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti