keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Lopun alkua ja webbisivuja

Kiersin tänään taas kaikki kirpparit. Eipä mitään erityistä ollut missään, paitsi Kaukajärven kirpparilla oli poikkeuksellisen kivoja kommentteja ja joku jopa kirjoitti ostaneensa lehden. Laskin samalla hintoja Kaukajärvellä urakalla. Niin juu ja maksoin viimeisen maksun Bonus-kirppikselle. Huomenna olisi tarkoitus käydä maksamassa Radiokirppiskin, sitten olisi enää Jumbo maksamatta, sen ajattelin maksaa vasta ensi viikolla.

Sain korjattua webbisivutkin taas rumalla copypastevirityksellä. En nyt jaksanut alkaa hienostelemaan olio-ohjelmoinnin ihmeiden kanssa. Homman pitäisi olla ihan helppoa, mutta joku pikku juttu jossain on väärin, enkä jaksa huhuilla foorumeilla ja googletella mikä on vialla. Todennäköisesti jossain ohjelmaversiossa on tehty joku muutos, eikä sitä ole vain dokumentoitu kovin hyvin tai mihinkään ilmeiseen paikkaan. Yritän huomenna kirjoittaa vielä itse tekstitkin ja laittaa siten linjoille.

Omituista ajatella, että viikon päästä tämän projektin pitäisi olla ohi. Olenkin jo alkanut suunnittelemaan uusia juttuja, vaikka alun perin meinasin, että en tee mitään tämän jälkeen pitkään aikaan. No mun suunnitelmat ovatkin kyllä hyvin pienimuotoisia. Meinasin yhtä juttua kokeilla jo tänään, muttan en nyt sitten ehtinytkään/jaksanutkaan. Pöhköjä videoita ja käsitetaidetta taas. Jos kaikki menisi niin kuin toivoisin, niin sotkisin mukaan yhteiskuntakritiikkiä, politiikalle irvailua ja muuta kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti