lauantai 13. maaliskuuta 2010

Lisää kakkaa housuun

Aloitin tämän aamun väsäämällä huikean merkityksellisen terapeuttisen taideteoksen IE6:sta:Ei se nyt ihan putkeen mennyt, mutta tulipahan tehtyä. Kiikutin sen heti Radiokirppikselle myyntiin. Vaihtelin vähän samalla siellä kuvien järjestystä ja alensin hintoja. Niin ja maksoin niille ihanille tädeille taas viikon. He yllättivät minut myös taas iloisesti ilmoittamalla että olivat taas myyneet jotain 250 euron hintaista 2,5 eurolla. Ah, kiitos taas tästäkin. Jos meinaatte joskus tehdä jotain saman suuntaista, niin suosittelen jättämään Radiokirppiksen väliin ihan henkilökunnan takia. Jos olisin ilkeä, niin voisin tehdä jonkun teoksen ihan heitä varten viimeiselle viikolle, mutta enhän minä nyt niin lapsellinen sentään ole. Kai?

Ai niin joo, jossain vaiheessa muunnin yhden NTSC-videon PAL-muotoon, en ole kyllä vielä katsonut lopputulosta, mutta kuinka paljon se nyt voi tuommoisesta enää huonontua? Yritin etsiskellä sitä dvd:n polttosoftaakin, mutta ei sitä löytynyt mistään. Olen varmaan kännissä lainannut sen jollekin joskus vuosia sitten. Netistä löytyi pari potentiaalista ilmaissoftaa, joilla homma saattaisi onnistua, mutta ei kyllä yhtään taas huvittaisi opetella taas jotain uutta ohjelmaa. No voihan ne tietysti olla ihan mahtavan huippuja ja parempia kuin osasin ikinä kuvitella olevan olemassakaan.

Löysin myös netistä hienon artikkelin rahan tuhomisesta: Näymmä homma on ihan laillista. Aloinkin sitten heti porailemaan reikiä viisisenttisiin. Ihmeen hyvää metallia ne noihin käyttävät. Vaikea uskoa, että noin hyvää metallia ja painatukset ja kaikki pystyy kustantamaan viidellä sentillä.Nuo kolikothan ovat aivan mahtava raaka-aine suunnilleen mihin vain.

Niin joo otin pari valokuvaakin tulevia suuria taideteoksia varten. Olenpas minä nyt ollut tuottelias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti