torstai 11. maaliskuuta 2010

Kierros ja maksuja

Enpä tullut tänäänkään tehneeksi juuri mitään projektin eteen. Kävin katsomassa kaikki paikat läpi, eipä siellä mitään erityistä ollut tapahtunut. En ole ihan varma, oliko Radiokirppikseltä lähtenyt yksi ihan uusimmista paidoista. Saattaa olla, että se olikin muita halvempi. En muista. Varmaan ne on taas myyneet sen eurolla tai jotain. Pistin sinne nyt viimeisenkin paidan myyntiin. Enää ei ole jäljellä kuin pari paitaa, joita en ajatellut laittaa myyntiin, kun ne ärsyttäisivät ihmisiä varmaan jo liikaa, enkä minä kuitenkaan halua vain ärsyttää ihmisiä.

Vieraskirjoissa oli pari ihan kivaa kommenttia, ja tietty sitä normaalia ei-niin-kivaa osastoa. Jotain kommenttia taisin nauraa ihan ääneenkin. Erityisen hauskaa oli huomata, että ilmeisesti lapsiakin kiinnostavat nuo taulut varsinkin. Täytyy miettiä jos saataisiin jollain systeemillä noita mun ja pojan yhteistaideteoksiakin myyntiin. Kaukajärvelle niitä ainakin mahtuisi, mutta siellä taitavat olla kaikkein junteimmat asiakkaat, joilta tulee kaikkein eniten huonoa palautetta. Tosin epäilen että enimmän negatiivisen palautteen takana on lähinnä yksi tyyppi ja hänen kaverinsa. Bonus-kirpparilla olisi varmaan eniten lapsiasiakkaita, mutta siellä on taas harmillisen vähän tilaa.

Maksoin Kaukajärven kirpparillekin tähän astiset ja vähän etukäteen. Ihan kaikkea en raaskinut vielä kuitenkaan maksaa. Oli myös iloinen yllätys, että Kaukajärvi olikin vähän halvempi kuin luulin. Huomenna täytyy käydä maksamassa Bonus-kirppis, ehkä lasken hintojakin samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti