maanantai 22. helmikuuta 2010

Vöitä ja punk-logoja

Tänään olin niin rätti eilisestä rutistuksesta, että en saanut tehtyä juuri mitään. Skannasin ja irroittelin parin punk-bändin logot sentään. Voisin huomenna niitä printata ehkä ja sotkea ainakin yhden takin.

Niin ja ratkaisin tyylikkäästi näppisvöihin liittyneen ongelman. Näppäimien kiinnityshatut törröttivät vähän rumasti vyön kääntöpuolella, eivätkä ne oikein pysyneet edes lujasti kiinni. Pienen tutkailun jälkeen päätin että väkivalta on ratkaisu tässäkin asiassa: Tein peltisaksilla ylijääviin osiin muutaman halkeaman ja hakkasin ne vasaralla lyttyyn. Ei kauhean siloiteltua, mutta nytpähän eivät törrötä ja pysyvät kiinnikin paremmin. Nyt minulla on uskomattomat kaksi vyötä myyntikunnossa. Muiden vöiden materiaalien kanssa oli ongelmia: Pari vyötä oli niin kovaa tekoa, että en saanut niihin pihdeillä reikää ollenkaan, ja pari muuta joihin sain reikiä, olivat niin jämäkkää materiaalia, että en saanut runnottua näppäimiä rei'istä läpi. Voisin seuraavaksi kokeilla porakonetta noihin. Toisaalta en tarvitsisi oikeastaan enää kuin yhden vyön jos sitäkään. Ehkä voisin keskittyä johonkin muuhun.

Nyt kun sain sentään tuon kirjasen painoon, niin olo on oikeastaan paljon rauhallisempi. Se oli kaikkein aikakriitisin juttu ja tavallaan ehkä olennaisin, koska siinä oli vähän selityksiä muista jutuista. Eiköhän tämä tästä. Olen tällä hetkellä varsin luottavaisella mielellä sen suhteen, että saan ainakin jotain kirppareille myytäväksi. Jos vaikka painohomma menisikin täysin mönkään, niin olenpahan ainakin yrittänyt ja parhaani tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti