keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Realiteetit iskevät

Hain loput valokuvat kehityksestä. Semmosiahan ne. Eivät ihan semmoisia kun toivoin, mutta eivät nyt ihan toivottomiakaan. Jostain syystä kuvat olivat jotenkin aaltopahvimaisia, siis eivät suoria. No sama se. Kehystin yhden ison jutun jossa oli viisi kuvaa samoissa kehyksissä, ei mennyt ihan putkeen sekään ja päätin että tämän päivän hommat taisivat olla siinä.

Aikataulut mättävät kyllä pahasti. Nyt näyttää kyllä siltä, että en mitenkään saa valmiiksi kaikkea mitä ajattelin. Täytyy tehdä joku lista mitä aion ainakin laittaa kirpparille myyntiin ja millä ei nyt ole niin väliä. Voisi miettiä myös jos voisin jostain kohtaa alittaa rimaa vielä.

Sitäkin mietin voisinko vielä unohtaa ja peruttaa koko jutun. Ei niitä paskoja kukaan osta kumminkaan. Käyttämättömistä kehyksistä saisin ehkä vielä jotain rahaa, ehkä voisin jotain noista kangasväreistä sun muistakin vielä myydä kun niitä ei ole käytetty. Kirpparipöydätkin voi ehkä vielä perua. No mietin vielä. Ei kai siinä toisaalta hirveästi häviä jos sinne nyt jotain paskaa raahaisi. Luovutusvoitto ja mamoilu ärsyttäisi varmaan jälkeen päin enemmän.

Voi vittu kun vituttaa kaikki. Ei huvita yhtään mikään. Kaikki on ihan paskaa.

Olipas lapsellista kiukuttelua ja tilitystä tuokin. Lopetan nyt tähän kumminkin ja teen jotain hyvin hillittyä. Katson tv:tä. Sekin kyllä varmaan vain ärsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti