lauantai 27. helmikuuta 2010

Voiko vieraskirja olla liian hard core?

Tänään oli kyllä ihan älyttömän raskas päivä. Tuli tehtyä todella paljon hommia. Nukuin ihan liian vähän ja kun hommiakin oli ihan liikaa, niin olo oli aika karmea koko päivän. Vähän väliä oli pakko vain yrittää rauhottua, etten olisi täysin uponnut epätoivon suohon.

Tietysti juuri tämmöisinä päivinä sitten kaikki muutkin asiat menevät pieleen, uuniastiat räjähtelevät, tietokone tekee jotain ihan muuta kuin pitäisi, ihmisillä menee hermot sotkuun ja mihinkään ei riitä aikaa ja kaikki jää tekemättä.

No toivottavasti saan ensi yönä nukuttua paremmin. Poltan vielä pari cd:tä, pesen hampaat ja alan nukkumaan. Tänä aamuna kaikki lähti menemään väärille raiteille heti kun olin herännyt.

Päivän työsaldosta mieleen tulee:
- Allun cd -tehtailu
- Kehystetty artefakti
- cd-levyt on hinnoiteltu
- blogikirjoja on hinnoiteltu
- lehtiä on hinnoiteltu
- kaikki paidat ovat valmiina ja keksin pikaisesti pari uuttakin
- vieraskirjat ovat valmiina
- punk-designasin herätyskellon
- jotain muutakin on hinnoiteltuna
- tein jonkinmoisen tiedotteen kamojen oheen

Vieraskirjoista tuli tosiaan sitten vähän erilaisia kuin alunperin piti. Erinäisten sekoilujen jälkeen niistä tuli kyllä todella hard core diypunk. Toivottavasti ne eivät pelota ihmisiä liikaa. Omalla mielenvikaiselle tavallaan niistä tuli kyllä niin hienoja, että tiedä vaikka joku todella maksaisi niistä 500 €. Avopuolisoni vähän pyöritteli päätään mun hinnoille, 1000 € takista, 300 € vyöstä, 200 € t-paidasta... Taitaa olla kalleinta kamaa mitä monella kirpparilla on ikinä nähty. Odotan mielenkiinnolla kommentteja.

Tällä hetkellä näyttää että toistaiseksi myyntivalikoimasta putoavat dvd:t, hernekeitto ja papupurkit. Brändätty laudanpätkäkin taitaa jäädä myymättä, kun en uskaltanut käyttää sahaa. En ole aiemmin käyttänyt sitä ja olin niin väsynyt, että en tajunnut käyttöohjeesta mitään. Tuli sitten mieleen, että jos nyt alan tuolla vehkeellä riehumaan, niin huomenna mulla on pari sormea vähemmän.

Pitäisi varmaan vielä jotain sepustusta kirjoittaa yksittäisistä tuotteistakin jos jaksaisin.

Saapas nähdä miten huomenna käy. Saan yhden pöydän käyttöön kai jo heti aamusta jos haluan. Pitää kai kirppareiden jälkeen vielä yrittää räpistellä melkoinen.com jollekin asteelle. Tämän jälkeen pitäisin kyllä erittäin mielelläni vaikka kuukauden lomaa. Täytyy katsoa maanantaina tilannetta, voisin ehkä ihan oikeasti pitää pari päivää lomaa. Pari viimeistä viikonloppuakin ovat olleet kaikkea muuta kuin rentouttavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti