torstai 11. helmikuuta 2010

Paitojen painoa ja kuvien kehystystä




Ekat paidat sain periaatteessa myyntikuntoon. Eipä noi kauheen edustavia ole, mutta ehkä joku noista voisi 5 € maksaa tai jotain... Tuo materiaali jolla tein logot oli hiukka pettymys, se näyttää ihan kiiltävältä teipiltä... Täytyy miettiä voisiko tota ongelmaa jollain kiertää.

Muuten en saanutkaan paljon mitään aikaan. Yhden valokuva triptyykin kehystin, siitä tuli sentään ihan hieno. Niin hieno, että Tiina ei haluaisi sitä myydä ollenkaan.
:-) No täytyy miettiä. Pahus hoksasin että olin taas tilannut kuvia ihan sekavassa olotilassa, taas ihan vääriä kokoja, täytyy kai tilata vieläkin niitä lisää.

Pitäis tehdä lista niistäkin jutuista jotka on kerta kaikkiaan pakko saada valmiiksi pian ja minkä kanssa voi tinkiä ja mitä voi lykätä vaikka hamaan tulevaisuuteen. Semmoinenkin idea tuli mieleen että periaatteessa jos mä tässä tehtailussa kehittyisin ja näkisin mille tasolle hinnat asettuvat, niin voisinhan mä näitä räpellyksiä toimittaa sinne kirpparille liukuhihna periaatteella sitä mukaa kun saan näitä valmiiksi. Koko ajan mä tässä opin kumminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti