perjantai 19. helmikuuta 2010

Vähän edistystä taas

Sain tänään töiden jälkeen siivottua työhuonetta sen verran, että sain rakennettua sinne jonkinmoisen työtilan läppärin ympärille. Kirjoittelen tätäkin nyt sillä. Kyllä tämä nyt tuntuu ainakin toistaiseksi toimivan. Itse asiassa tämä uusi työpiste näyttää paljon coolimmalta, on paljon hiljaisempi ja ehkä muutenkin näpsäkämpi, sain jopa tavallaan toisen monitorin käyttöön tuosta läppärin omasta näytöstä.



Muuten en paljon mitään konkreettista saanut tänään aikaiseksi. Hiukan kirjoittelin kirjasta/lehteä ja tein taittotestejä huonolla menestyksellä. Taitto kyllä periaatteessa onnistui, mutta systeemi oli ihan tolkuttoman työläs. Testasin pikaisesti yhtä toista ohjelmaa, jolla homma näytti hoituvan nopeammin. Voi olla kyllä että en vain osannut käyttää tuota ensimmäistä kunnolla.

Sain pari kivaa ideaa melkoinen.com:iakin varten. Saatan ehkä yrittää sitäkin viritellä jollekin mallille jo tässä viikonlopun aikana. Mahtavin ideani oli, että voisin tehdä kaikista siten kuvista äärimmäisen hienovaraisesti muuttuvia Flash-animaatioita. Voisin ehkä demota sitellä yhtä työhön liittyvää juttuakin, ja jotenkin mulla on taas semmoinen harhaluulo, että tuon siten tekeminen saattaisi olla yllättävänkin helppoa ja nopeaa. Niin kuin aina, ja ikinä ei kuitenkaan ole. Tärkeintä mun olisi kuitenkin saada se lehti/kirja/manifesti painokuntoon maanantaiksi.

Taidan kirjoittaa sitä vielä 15 min tämän jälkeen.


Ensimmäinen testiluonnos kannesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti