keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Vedos nähty ja takin selässä logo

Kävin tänään katsomassa lehden vedokset. Kyllähän ne ihan kelvollisilta näyttivät. Eivät ihan täydellisiltä, mutta ok. Olin tehnyt kuviin tahallani ison rasterikuvion, mutta kun skaalasin joitakin kuvia eri kokoon taitto-ohjelmassa, niin kuviosta tulikin vähän erilainen. Tavallaan sekin on kyllä vain punk. Ensi kerralla voisin kuitenkin taittaa lehden jollain markkeerauskuvilla ja tehdä kuvat photoshopissa täsmälleen oikeaan kokoon jo valmiiksi ja laittaa ne vasta sitten paikoilleen.

Illalla etsiskelin asennuslevykkeitä, jos ehtisin tehdä vielä sen Dvd:nkin. Löysin toisen etsimistäni ohjelmalevyistä, ehkä pärjään sillä. Voisin ehkä vielä huomenna etsiä vähän.

Printtasin myös ison Maho Neitsyt logon punk-takkia varten ja leikkasin irti. Sitten teippasin logon takkiin ja piirtelin kehykset ympärille kangastussilla. Enpä olisi taas arvannut kuinka iso homma tuommoisessakin on. Tussi ei tietenkään toiminut kunnolla ja muutenkin tommoisen teipatun pikkuisen paperisilppuhökötyksen kanssa on tosi hankala työskennellä. Täytyy varmaan miettiä joku toinen systeemi noille muille logoille. Taidan tehdä kumminkin tyttöpunkhupparin samalla logolla ja systeemillä vielä huomenna. Jos se vaikka toisella kertaa jo sujuisi paremmin. Varsinkin jos en tee sitä keskellä yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti