maanantai 22. helmikuuta 2010

Kirjan kirjoitusta ja taittamista, kirpparien tiirailua ja muuta

Jäikin sitten eilen merkintä tekemättä, kun olin niin kiireinen lehtisen tekemisen kanssa. Sain loput tekstit kirjoitettua valmiiksi vasta joskus puolen päivän aikoihin, sitten otin kuvitukseksi muutaman kuvan kun oli vielä auringon valoa.

Kirjoitinkos minä mitään lauantainakaan? Enpäs nyt muista. Silloin käväisin parilla kirpparilla ja kirjoitin sitä lehteä.

Kävin valokuvaamassa ja mittaamassa myös Radiokirppiksen pöydän, se näytti aika hyvältä. Ainoastaan Bonus-kirppiksellä on ongelmia taulujen ripustamisessa.

Tarkoituksenani oli laittaa kuvitukseksi myös brändätty melkoinen-halko ja sitä varten kiireellä spray-maalasin pihalla ennen kuin aurinko laski, mutta ikävä kyllä homma ei oikein toiminut. Spray-maalaus maskin kanssa vaatii varmaan taas omat erityiskikat. Mulla ei ollut kuin yksi halkokaan, niin en voinut oikein harjoitella ja tutkia asiaa.

Loppuillan sitten vain taitoin ja korjailin sitä lehteä, hommassa meni sitten aamukahteen lopulta.

Aamulla lähetin koko pläjäyksen painoon.

Kommentteja olisi tietty kiva kuulla, vaikka eipä tätä blogia taida kukaan lukeakaan, sikäli kun noita google analysticsin tilastoja oikein osasin tulkita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti