tiistai 2. helmikuuta 2010

T-paita printtien valmistelua ja kuvien käsittelyä

Painosta tuli sähköpostia, että he painavat etukannet uusiksi kympillä. Kiva. Ehkä voisin kumminkin harkita vielä noiden käyttöä, no katson nyt ensin saavatko ne oikeasti ne kannet painettua. Pitäisi tehdä optinen-ep:n levyyn painettava teksti/kuvakin jossain vaiheessa kun muistaisin ja alkaa polttamaan niitäkin.

Niin ja kirjaa/lehteä/pamflettia pitäisi todellakin alkaa kirjoittamaan. Aion varmaankin pistää tästä blogista suuren osan siihen. Kiire tässä alkaa kyllä tulla, kun pitäisi se läpyskä kirjoittamisen lisäksi myös taittaa, kuvittaa ja painattaakin.

Sain loputkin kuvat kai tehtyä painokuntoon. En oikein vieläkään tiedä mitä niistä laitan mihinkin kehyksiin, mutta ehkä se tästä joskus selviää.

Mietin vähän lisää webbisivun personointi/profilointijuttujakin. Yksi työkaveri oli tehnyt aiheesta todella vaikuttavan diplomityön, mutta siinä oltiin tekemässä niin hienoja juttuja, että en tiedä onko siitä mitään sovellettavissa omiin räpellyksiini. Sain siitäki kyllä pari ideaa.

Lähipäivinä istuskelen kai junassa tuntitolkulla, täytyy yritää samalla jotain töherrellä paperille jos ei tule mitään oikeita työjuttuja mieleen.

Tein valkoisia t-paitoja varten arkillisen silitettäviä logoja. Jos saisin mun hienon kirjailutyön lopulta valmiiksi, niin voisin kokeilla liittää siihen logonkin samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti