sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Lisää t-paitoja, kirjasen kirjoitusta, cd-levyjä ja kehystystä

Aamulla aloin sotkemaan lisää t-paitoja ja farkkuja. Tällä kertaa homma menikin aika hyvin putkeen ja sain aikaiseksi 7 melkein valmista t-paitaa, pari jopa suorastaan hienoa. Pitää niihin vielä ainakin silitellä logo ja ehkä jotain muutakin. Farkut eivät näytä edelleenkään kovin hienoilta. Saatan ehkä huomenna laittaa niihin vielä lisää väriä. Kohta ne näyttävät aivan Jackson Pollockin tauluilta.

Tänään oli taas tarkoitus tehdä vaikka mitä muutakin, mutta enpä taaskaan saanut aikaiseksi kaikkea mitä meinasin. En tehnyt luetteloa valmiista jutuista, enkä edes niistä mitä pitäisi saada valmiiksi. Voisin oikeastaan kirjoittaa tähän jotain.
1. Kirjanen painoon
2. Takit
3. Lisää vöitä
4. Krääsäteoksia ainakin 2 lisää valoilla tai ilman
5. Purkkeihin etikettejä
6. Allun cd painoon
7. Lisää kuvia kehitykseen
8. Radiokirppiksen etumaksu
9. Lisää paitoja
10. DVD kuntoon
11. nettisite kuntoon
12. nettikauppa kuntoon

Täytyy miettiä vielä järjestystä

Sain kirjoitettua aika paljon kirjasta eteenpäin. Printattuna se oli 12 sivua, 1,5 rivivälillä 12pt courierilla. Yksi olennainen kappale ainakin puuttui vielä, mutta toisaalta olin kirjoittanut käsinkirjoitetuista muistiinpanoista joitakin kohtia ajatuksissani kahteen kertaan. Mikä ei välttämättä ole ihan älyttömän paha asia. Pitäisiköhän kirjoitella samoja juttuja vielä useammin? Jos ei jokin aukene ekalla kerralla, niin ehkä toisella tai kolmannella lukukerralla? Elokuvissa tuota kikkaa ainakin käytetään koko ajan. Kai tuosta tulee joku 24 sivua ainakin, varsinkin jos lisään vielä otteita tästä blogista sinne sekaan ja kuvitusta. Aika on kyllä tosi vähissä. Enkä ole oikein saanut tolkkua ulkoasustakaan. En ole kovin kokenut taittaja suurelle yleisölle tarkoitetuissa jutuissa. Punk-tyyppistä juttua sen sijaan olen tehnyt paljon. Ajattelin tehdä tuon ensin kokonaan punk-meiningillä, koska sen tyylin osaan ja sen estetiikka ei ole niin nökönuukaa ja saan sen ihan varmasti kasaan. Sitten ajattelin sen pohjalta tehdä version sivistyneille ihmisille jos osaan. Punk-versio toimisi silloin myös backuppina. Olisihan toki muutenkin ihan juttuna hauska tehdä sama teos kahteen kertaan hieman eri tyylillä. Jos oikein innostuisin, voisin tehdä jopa englanninkielisen versionkin. Voisin huomenna yrittää jossain vaiheessa töherrellä jotain punk-henkistä kuvitusta. Siitä voi tulla hauskaa. :-) Piirtäminen on musta kivaa, vaikka oonkin aivan surkea piirtään, enkä jaksa ees opetella sitä. Voin ehkä käydä kirppikselläkin ja ottaa kuvia samalla.

Niin joo pari kuvaakin kehystin taas. Yhdestä tuli taas tosi hieno. Yksi pitää varmaan tehdä uusiksi. Huomenna teen varmaan jonkinmoista inventaariotakin, kun nyt on hyvä syy. Pitäisi plärätä olisiko kuvissa yhtään, joka kelpaisi syntymäpäivälahjaksi mun mummulle. Nyt mun kohderyhmä teoria joutuu todella koetukselle.

Cditä pitäisi nyt olla kasassa 15 kumpaakin, 5 kummallekin kirpparille, eiköhän se riitä alkuun. Jos pistän 10 € hinnaksi, niin herranen aika, nuo myymällä pääsen cd-osastolla jo materiaalien suhteen suunnilleen omilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti