sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Paitojen kloorausta, lisää logoja, kehystystä, inventaariota

Kloorasin aamulla parit farkut ja paidat. Paidat onnistuivat hyvin, farkut eivät. Käytin liian laimeaa klooriliuosta farkuille. Paidoistakin jostain syystä oranssiin ei tullut taaskaan mitään muutosta. Ehkä paita todella on oranssi? Pari tummaakin paitaa sävyttyivät kloorilla yllättävän sävyiseksi, toinen punertavaksi ja toinen oranssiksi. Voisiko oranssi olla joku todella tarttuva perusväri, joka ei irtoa edes kloorilla?

Otin kuvia tähän asti kehystämistäni kuvista. Niitä oli 27. Ei paha. Kehystin vielä päivän mittaan jokusen lisää. En taida sittenkään kehittää enempää, kun ei nyt oikein ole rahaa ja noita on oikeastaan jo ihan tarpeeksi. Nytkin taitaa olla jo varaa jättää kaameimmat laittamatta edes myyntiin. Osa noista oli kyllä ihan hirveitä. Hävettää. Kehyksiä taitaa jäädä yli, mutta enköhän minä niille ennemmin tai myöhemmin jotain käyttöä keksi. Tai sitten vaan myyn ne sellaisenaan huuto.netissä tms.

Ostin jokusen kehyksenkin lisää jostain huijausalennusmyynnistä. Ymmärsin mainoksesta että kaikki kehykset olisivat puoleen hintaan, mutta höpöhöpö, vain jotkut naurettavan kalliit kehykset olivat puoleen hintaan ja nekin olivat edelleenkin naurettavan kalliita. Löysin kuitenkin pari muuta kohtuu halpaa kehystä.

Printtailin uusia versioita logoistakin. Omituisesti kävi ilmi, että saman valmistajan tummille kankaille tarkoitetut kangastarra-arkit toimivat jotenkin ihan periaatteella. Saapas nähdä mimmoisia noista tulee. Täytyy kokeilla ensin jollain rumalla paidalla.

Saapas nähdä mitä tästä tulee. Myytävää kamaa alkaa olla ainakin jo ihan kohtuullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti