keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Profilointia ja kirjoittelua

Tänään olikin sitten junassa aikaa kirjoitella, koska laskujeni mukaan vietin tänään junassa ja asemilla yli 6 tuntia. Tulihan siinä sitten ideoitua ja kirjoiteltuakin aika paljon kaikenlaista. Kun viimein pääsin kotiin, niin en kyllä jaksa enää tehdä muuta.

Painosta soittivat että kannet olisivat kai nyt viimein valmiina, harmi vain että en ehdi hakea ennen perjantaita. Toivottavasti ne nyt viimeinkin olisivat kunnolliset.

Kirjoitin kirjasta/lehtistä/mitä lie noin 6 arkillista, osan kirjoitin jo puhtaaksikin. Nuo käsin kirjoitetut arkit ovat kyllä aika muistiinpano tyyppistä ajatuksenvirtaa, joten puhtaaksikirjoitettuna niistä voi tulla aika paljonkin tekstiä. Tosin osan jätin kyllä heti poiskin. Olen alkanut sensuroimaan enemmän itseäni. En tiedä onko se hyvää vai huonoa kehitystä. Olen kyllä koko projektin ajan yrittänyt pitää linjana, että voisin esitellä kaikki tuotokseni pojalleni, siskolleni ja mummolleni, eli mitään ihan kamalaa en aio pistää näytillekään. Tätä blogia kirjoittaessa ainakin linja on kyllä välillä vähän lipsunut.

Jos olisin ihan sairaan kova jätkä, niin kirjoittaisin vielä tänään kaikki paperisotkut puhtaaksi koneelle, kun muistan mistä oli kyse. Sitten voisin printata ne ja plärätä niitä huomenna junassa tms jos taas jumitun johonkin.

Webbisivuillekin tulee aika paljon kamaa, täytyy miettiä karsinko jotain. Tästä projektista saattaa olla minulle joskus jopa jotain hyötyä töissäkin, kun olen ihan huviksenikin (ja osin laiskuuttani) tehnyt profilointia ihan kuin oikeasti pitäisi. Tosin kohderyhmäni ovat hieman oudohkot. Tänään päädyin pelkistämään käyttäroolini tällaiseksi kokoonpanoksi:

- Neutraalit vihaajat
- Juntit jotka vihaavat
- vihaavat älyköt
- vihaavat kotiäidit
- vihaavat sijoittajat/organisaattorit/tms
- vihaavat aktivistit
- Neutraalit neutraalit
- neutraalit juntit
- neutraalit älyköt
- neutraalit kotiäidit
- neutraalit sijoittajat/organisaattorit/tms
- neutraalit aktivistit
- Tykkäävät neutraalit
- tykkäävät juntit
- tykkäävät älyköt
- tykkäävät kotiäidit
- tykkäävät sijoittajat/organisaattorit/tms
- tykkäävät aktivistit

Tavoitteekseni webbisivuilleni kirjasin mm.
- huomion
- rahan ansaitsemisen
- keikkatarjoukset tms rahan arvoiset tarjoukset
- verkostoituminen facebookin, twitterin ja tumblerin kautta
- palautteen saaminen
- yhteistyöehdotukset

Lisäksi sivut toiminevat jonkinmoisena työnäytteenä koodauksen, grafiikan ja ui-designin puolella.

Yritän pitää sivuston ulkopuolella loistamisen, ihailun hakemisen, pätemisen ja yleisin anelun sekä säälin kerjäämisen.

Osa webbisivuja varten kirjoittamastani matskusta taitaa olla suoraan käytettävissä kirjasessa ja ehkä voisin käyttää jotain kirjasen teksteistä webbisivuilla. Pitäisi varmaan alkaa miettiä graafista ilmettäkin pikkuhiljaa sivustolle ihan tosissaan. Ehkä voisin yhdistää webbisivun kuvituselementtejä ja t-paitagraffoja?

Puhuin yhden kaverin kanssa projektista puhelimessa tänään ja mainitsin, että jotkut ammattitaiteilija kavereistamme voivat ehkä loukkaantua projektista, varsinkin jos esittelen kirjasessakin näkemyksiäni ammattimaisista apurahataiteilijoista. Hänen mielestään on vaan hyvä jos onnistun ärsyttämään tuota porukkaa. Enpä tiedä. En nyt oikeastaan kaipaisi yhtään lisää vihamiehiä. Toisaalta vihaan nössöilyä ja hyssyttelyäkin. Mielummin olen typerä ja ärsyttävä suurisuinen juntti kuin hiljainen, hillitty, mutta asiallinen hissukka, joka ei uskalla olla mitään mieltä mistään. En minä varmaan semmoinen osaisi ollakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti