tiistai 16. helmikuuta 2010

Logojen kiinnittelyä paitoihin, printtitestiä, tietokoneongelmia ja panikointia

En saanut varsinaista tietokonettani vieläkään käyttökuntoon. Kovalevyn kopiointi tapahtuu jostain syystä äärimmäisen hitaasti ja kaiken huipuksi virusskanneri oli jossain vaiheessa pysäyttänyt kopioinnin, koska luuli jotain C++:lla tekemääni Hello world-harjoitusta virukseksi. Kiitos.
Sain tällä läppärillä tehtyä onneksi jonkinmoisen printtitestin ja kirjoittelen tätä merkintää silityslaudasta improvisoidulla työpisteellä. Ei ole hääviä. Hoksasin että olen pahasti aikataulusta jäljessä painon suhteen. Saapa nähdä myöhästyinkö jo deadlinestä. Täytyy huomenna heti aamusta spämmätä kirjapainoja tutulla reseptilla: Halpaa, tosi hyvää, nopeesti ja voisinko kiitos maksaa jälkikäteen vasta joskus. Veikkaanpa kaikki painot lähettävät innosta kirkuen toinen toistaan mahtavampia tarjouksia. Varsinkin kun toisen painon kanssa jota käytin oli ongelmia ja toisen lasku oli myöhässä. Jee.

Niin joo rahallinenkin katastrofi alkaa olla tosiasia. Luottokortit ovat miinuksella ja tileilläkin oli vielä vähemmän rahaa kuin luulin. Hohhoijaa. Täytyy varmaan tutkia, saisinko vielä jostain lisää rahaa lainaksi ja minimoida kaikki mahdolliset menot. En muista pitikö vielä yhdelle kirpparille maksaa jotain ennakkoon, painot tietysti kinuavat rahaa, mutta hyvällä tuurilla ne voisivat vielä suostua laskutukseen. Niin joo ja hoksasin että mun pitää ostaa myös lautoja, joista tarvitsee kyhätä jonkinmoinen teline mihin ripustan kehystetyt valokuvat sun muut.

Pitää viikonloppuna käydä tarkistamassa varaamani kirpparipöydät kameran ja mittanauhan kanssa. Jos ei siellä ole kauhea kiire, niin voisin vähän kysellä etukäteen, että mistä niillä ainakin menee hermot. Tuli mieleen, että ne eivät ihan välttämättä ole innoissaan, jos myyn siellä jotain paskaa tonnilla ja raahaan kaupan päälle vielä jotain lautahökötyksiä ja laillisuuden rajamailla liikkuvia elintarvikkeita myyntiin.

Toivottavasti niillä painossa olisi pulaa asiakkaista. Jos ehtisin tehdä sitä kirjasta viikonlopun, niin siitä voisi tulla edes jonkinmoinen. Jos ne haluavat sen jo esim huomenna, niin terve... Keksin tänään vasta yhden ilmeisen jutun mitä sinne kirjaseen pitäisi ainakin kirjoittaa, mikä ehkä ihmisiä jopa kiinnostaisi: Tekotavat, miten noi jutut oon tehnyt. Se olisi myös täysin DIY-ideologiani mukaista. Ideat kiertoon vaan kaikille, ei pidä omia mitään, muiden inspiroiminen on olennainen osa koko juttua. En mä tällä haluu todistella mitenkään omaa osaamistani, kun se on aika pian ilmeistä millä tasolla tässä mennään.

Pari paitaa sain taas myyntikuntoon. Alan pikkuhiljaa hahmottamaan miten noita kangastarroja kannattaa käyttää ja miten ei. Pari noista näyttää lähes tyylikkäiltä, jos olisin laittanut niihin jonkun muun tekstin tai logon, niin ihmiset ihan varmasti ostaisivat noita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti