maanantai 8. helmikuuta 2010

Kirpparit varattu

Aamulla kun heräsin, niin katselin niitä eilen mokaamiani paitoja ja ei ne nyt niin pahoilta näyttäneetkään. Erilaisilta kuin oli tarkoitus, mutta oikeestaan ihan ok. Vähän lisätyötä ne kyllä vielä vaatii. Yhdet farkut näyttää kyllä aika karseilta, mutta täytyy kattoo jos nekin sais vielä pelastettua. Aattelin että jos olisin tosi pro, niin ottasin niistä kuvia ja testailisin Photoshopissa eka mitä niille kannattais tehdä.

Kävin ruokatunnilla varaamassa viimeisenkin kirpparin ja nappasin mukaan samalla parit kehykset taas. Jee.

Valokuvakehityspaikasta soittelivat, että onko näiden kuvien oikeesti tarkoitus olla vaan tämmöisiä värillisiä viivoja ja kaaria ja pehmeää söhryä? Pyysin niitä vähän kuvailemaan kuvia ja niille oli iloinen yllätys kun kerroin että yhdessä kuvassa on itse asiassa kissa. "Ai kappas vaan, niinpäs onkin!" Kyllä ne ihan kunnioituksella tuntui suhtautuvan. Saas nähdä mimmoista on jälki, viimeks oli ihan hyviä kuvia kyllä.

Illalla en saanut mitään aikaan. Väsytti ja oli kiire ihan muiden juttujen takia. Toivottavasti huomenna saisin vähän enempi aikaan. Hiukka pelottaa aikataulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti