torstai 21. tammikuuta 2010

Tuhovimmaa ja kehystystä

Tänään oli aika väsynyt päivä, mutta ihmeen paljon tuli silti tehtyä. 6-vuotias assarini pilkkoi loputkin näppäimistöt atomeiksi. Näppisten sisällä oli paljon kivan näköistä kamaa, mutta ikävä kyllä minkään näppäimet eivät olleet niin helppokäyttöisiä tarkoituksiini kuin ekan. Kaikkiin muihin pitää tehdä näppäin kerrallaan jotain virityksiä. Pahus. Pitäisiköhän laittaa nettiin ilmoitus, että otan vastaan tai ostan todella halvalla vanhoja Keytronic-merkkisiä näppäimistöjä? Ei siinä paljon häviäisi... En kyllä nyt jaksa. Laitan huomenna jos muistan.

Kehystin pari kuvaakin. Nyt kehystämättä on oikeastaan enää kaksi kuvaa, yksi iso melko neliömäinen ja yksi pitkä ja kapea. Tuon muotoisia kuvia ei kannata varmaan tilata enää lisää, kun tuon muotoisia kehyksiä ei tunnu löytyvän mistään ainakaan halvalla.

Pitäis photoshoppailla lisää kuviakin. Katsoin jo valmiiksi seuraavan uhrin, mutta en jaksanut tehdä vielä mitään asian eteen. Pitäisi skaalata myös vanhoja kuvia eri kokoisiin kehyksiin paremmin sopiviksi. Voisin ehkä huomenna yrittää tehdä jotain tuon asian eteen.

Aloin etsiskellä optinen-ep:n äänitiedostoja, mutta en löytänyt mistään masteroituja raakatiedostoja. Sen sijaan löysin työtiedostot ja tein hurjan päätöksen miksata ja masteroida biisit uudestaan. Silloin kun tein biisit, mulla oli käytössä paljon huonompi tietokone, joka ei jaksanut pyörittää paljon efektejä kerralla yms. Ja kai sitä on tässä vuosien aikana jotain oppinutkin. Ja kun en niitä alkuperäisiä tiedostojakaan mistään löytänyt, niin ei tässä nyt oikein ole muita vaihtoehtojakaan. Miksasin juuri äsken ekan biisin. Laitoin pari efektiä lisää ja korjasin pari pikku juttua, jotka mua jälkikäteen harmitti aikoinaan, mutta en jaksanut kumminkaan silloin tehdä asialle mitään. Taidan masteroida kaikki biisit sitten putkeen kun nyt saan kaikki miksattua uusiksi. Siis joskus.

Videoitakin aloin pistää palasiksi. Ostamani peltisakset eivät kyllä ole oikein hyvä työkalu videoiden kotelon pilkkomiseen. Sain kyllä murjottua palasen kotelosta irti, mutta oli siinä aika älytön homma ja lopputulos on aika huono. Metalli vääntyi ja reunat on rosoiset yms. Täytyy kai kysellä kavereilta mikä olis hyvä vehje tuommoiseen hommaan ja jos niillä olis semmoinen, niin lainaisko ne sitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti