sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kehystystä ja cd-tehtailua

Tänään en saanut kovin paljon aikaiseksi tähän projektiin liittyen. Taittelin vähän cd:n kansia muovikuoriin, kehystin kaksi kuvaa ja sekoilin Lightscriben kanssa.

Lightscribe on tämmönen hieno systeemi, jolla voi tietynlaisiin cd-r ja dvd-r-levyihin polttaa mustavalko/harmaasävyisiä kuvia, että se näyttäis vähän enempi "oikealta". Kyllähän tuo näyttäisi toimivan ainakin jollain tasolla. Yhden levyn sain juuri onnistuneeksi valmiiksi ja toinen vähän paranneltu versio käryää tuossa vieressä parhaillaan. Kyllä nämä nyt vieläkin vähän amatöörimäisiltä näyttävät, mutta paljon parempi systeemi tämä ainakin on kuin joskus kauan sitten käyttämäni viritys jossa teipattiin tarroja cd-r:iin.

Ledijuttujakin vähän googlettelin. Yks ihan kiva pdf-löyty: http://signal.hut.fi/kurssit/s88110/digiskitti/teoria.pdf . Tuon kun tajuais niin osais taas varmaan vaikka mitä. Vois ton ainakin bookmarkata ja printtaustakin vois harkita.

Bebekin sivuilta en löytänyt mitään kovinkaan valaisevaa. Toimi sairaan hitaasti koko palvelu ja tuotteista ei ollut juuri muuta kuvausta kun nimi, joka ei mulle paljon mitään kerro. Muistan joskus aiemminkin Bebekissä asioineeni jollain samantapaisilla linjoilla ja muistelin että ei noi ledit ainakaan paljon maksaneet. Myyjällä vaan voi mennä sillon hermot muhun kun en mä tiedä oikein mitään noista jutuista. Itse asiassa mulla saattais olla ennestäänkin jotain ledejä yms kamaa jossain, kun vaan muistaisin missä. Kolvikin pitäis ettiä ja varmaan tinaa ja johtojakin ostaa. Vois yrittää vaikka ruokatunnilla huomenna käydä siellä.

Tjaah, nyt toi Lightscribe sai tuotoksensa valmiiksi, näyttää olevan ihan jees. Näillä mennään, kellokin on jo melkein 12, vois mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti