torstai 28. tammikuuta 2010

Kuvankäsittelyä ja ideointia

Tänään oli kyllä aika tosi huono päivä. Unenpuute alkoi tuntua, töissä oli huonot eväät ja muutenkin oli tosi huonoa tuuria. Edes kaupassa käynti ei oikein sujunut. Olin illalla niin väsynyt että en jaksanut tehdä muuta kuin photoshopata yhden kuvan painokuntoon.

Postissa tuli pari design-kirjaa. Niitä ajattelin plärätä ehkä vielä ja ehkä noita punk-kirjojakin. Kenties vähän yhtä typografia-kirjaa ja hip hop-kirjaakin. Pidän vieressä kynää ja paperia ja töhertelen jotain luonnoksia ja muistiinpanoja samalla.

Projekteja joita tarttis leiskata:
- webbisite
- dvd-kannet
- nettikauppa
- punk-takki
- punk-huppari
- t-paitoja
- idm/break core-takki
- keski-ikäis-musa-takki
Töihinkin tarttis leiskata yks juttu, voisin ehkä sitäkin ideoida samalla. Ja vastaavasti jos jatkan työjutun ideointia töissä niin saatan töherrellä omiin juttuihin liittyen jotain jos tulee jotain mieleen. Photoshoppaileen tms. en ala ennen kuin kasassa on kunnolla ideoita paperilla. Päässä mulla on jo vaikka mitä ideoita, pitäis nekin vaan kirjata ylös ennen kuin unohtuvat.

Varsinaisella webbisitellä aattelin revitellä oikein kunnolla. Olen nähnyt monella sitellä semmosen idiksen että sivu on vähän eri näköinen aina kun sen lataa. Aattelin viedä tämän vähän pidemmälle ja muutan koko siten joka latauksella. Ehkä en jaksa odottaa edes uutta latausta, vaan vaihdan sivun ulkoasua vaikkapa 30 sekunnin välein. Täytyy miettiä ja testailla.

Niitä pahuksen nettikauppasoftiakin pitäis alkaa testaamaan. Pari mulla olis jo kovalevyllä, mutta ei oo oikein ollut semmosta fiilistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti