tiistai 19. tammikuuta 2010

Levynkansia, benchmarkkausta, porailun valmistelua

Tänään ei tullut tehtyä paljon mitään kun ei oikein ollut aikaa. Vähän pläräilin punk-kirjoista pulttitakin malleja. Pakko sanoa että mua kyllä viehättää enempi noiden amerikkalaisten hc-punkkareiden pukeutumistyyli kuin suomalaisten. Amerikkalaiset on paljon villimpiä ja enemmän avantgardea, suomalaiset on enempi uniformu-tyyppisiä, tyyliin "tämmösiä on kaikilla muillakin, mäkin teen ihan samanlaisen". No kai se on sitä unityä ja yhteenkuuluvuutta, eikä oman individualismin korostamista, kun se oli ihan vanha punk-juttu. Hc oli sentään modernia. Huvittavaa kyllä miten hc-punkkareista on nykyään tullut tommosia ihme pastissien palvojia, kaikki pitää tehdä just samalla tavalla kun se tehtiin 82 kun hommat vielä osattiin.

Sitä on pakko kanssa ihailla noissa takeissa, että niissä on ollut kyllä ihan älytön homma kiinnittää niitä niittejä noihin. Mä vähän oion kun käytän vaan pultteja jotka on paljon nopeempia. Ja kyllä ne niitit on varmaan punkkarin budjetissa aika paljon maksaneetkin. Se hyvä puoli noissa deka-niiteissä on noihin pultteihin verrattuna, että ne painaa huomattavasti vähemmän. Jos mä laitan saman verran pultteja tohon takkiin kun noilla tyypeillä on niittejä, niin toi takki painaa ihan helvetisti. Täytyy kysellä jos jollain olis voimapihtejä ja se lainais mulle niitä että voisin ees vähän lyhentää noita. No ei tota varmaan kukaan osta saatika pidä kumminkaan että toisaalta ihan turha vaiva. Täytyy keskittyä ensisijaisesti ulkonäköön.

Tsekkailin vähän porakonetta ja tein tulostettavan koelogon, jonka pohjalta voisin alkaa ehkä huomenna tai joskus poraileen reikiä metallilevyyn. Veikkaan että tohonkin voi tulla pari testiyritystä. Niin ja pitäis pilkkoo niitä videoitakin, eka joiden koteloista meinaan kierrättää metallilevyt. Ekologista ja halpaa. :D

Kuvasin mikroaaltouunin ovea ja siitä paperiarkille tulevaa valoa ja värkkäsin niistä jonkinmoiset kannet optinen-ep:hen. Täytyy kattoo huomenna miltä ne sit näyttää.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti