sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kannet painoon

Tänään en saanut oikeastaan muuta aikaiseksi kuin että fiksasin optinen-ep:n kannet painokuntoon ja lähetin ne painoon.

Sähköpostissa kyselin lisää näppiksiä joltain tyypiltä, joka olisi antanut niitä pois ilmaiseksi, mutta myöhästyin. Joku muukin on oivaltanut näppisten design arvon. Pahus.

Taidenäyttelyissä kävin vähän tsekkailemassa mitä muut ihmiset tekevät. Ihan hienoja juttuja sitä ihmiset tekee juu. Taidan pölliä parhaat ideat. Itse asiassa yksi juttu varsinkin tuli mieleen: Jotkut tosi hyvän näköiset maalatut oli oikeestaan todella yksinkertaisen näköisiä. Ajattelin että voisin ehkä itsekin oikeastaan tehdä tuommoisia. Huijaan ja teen pari värikokeilua ja luonnosta photoshopilla, printtaan toimivat ja sitten vain teen jotain samanlaista maaleilla. Löysin yhdestä laatikosta ison läjän jotain akryyli tai öljy tai peitevärejä. En tiä mitä ne on, eikä oikeestaan edes kiinnosta. Kyllä ne varmaan toimii. Aattelin että voisin ehkä käyttää "kankaana" jotain piirilevyjä tms. Vähänkö modernia ja ajan hengessä olevaa ja ärsyttää varmaan perinteisiä taiteilijoita tekotaiteen vihaajia ihan täysillä. Hahhaa! Just niiden ärsyttäminen on suurin ilon aiheeni. Olen aika säälittävä hirviö. Tuossapa muuten oiva käyntikorttititteli: Säälittävä hirviö.

Tarkoitus oli myös käydä Ikeassa ostamassa lisää kehyksiä, mutta kiire, nälkä ja väsymys veivät voiton ja Ikea jäi sit väliin.

Ehkä saatan vielä tehdä jotain tyhmää, kun ei oikeestaan nukutakaan. Voisin ehkä pistää melkoinen.comiin jotain uutta hienoa ulkoasua tai tehdä pohjatöitä mun huikeaan IE6-teokseen. Tai sitten voisin tehdä videota/animaatiota johonkin optinen-ep:n biiseistä. Tai sit voisin vaan mennä nukkumaan. Onpas tää nyt taas vaikeaa. Elämä on täynnä tuskallisia valintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti