maanantai 18. tammikuuta 2010

Elektroniikkaa, cd-tehtailua ja hulvatonta shoppailua

Kävin tänään kaverin kanssa ostamassa Bebekistä kaikenlaista tarviketta valaistuihin artefakti-hökötyksiin. Led-valoja, johtoja, paristokoteloita, uusi kolvi yms tarttui mukaan. Saapa nähdä mitä tästä tulee. Yksi tuttu ehdotti että mun kannattaisi laittaa sinne joku kontrolleri mukaan, ja se olisikin kyllä hienoa, jos nuo valotilanteet vaihtuisivat pikkuhiljaa. Osa valoista himmenisi ja toiset kirkastuisivat tms. Taidan kuitenkin ensin kokeilla jos nyt saisin nuo edes onnistuneesti pysymään päällä taulun sisällä ja näyttämään jotenkin järkevältä.

Eilen illalla keksin uuden idean rahastukseen. Laitan myyntiin varsinaisten taide-esineiden lisäksi fanituotteenomaisia "post-moderneja" esineitä. Aioin alunperinkin laittaa myyntiin mm. melkoinen-brändättyjä paputölkkejä, mutta taidan laittaa lisäksi myyntiin melkoinen-brändättyjä kiviä, laudanpätkiä, mihin nyt vain onnistun logon jotenkin töhertämään. Erottaisin nämä "post-modernit" fanituotteet jotenkin omaksi kokonaisuudekseen ja hinnoittelen todella laajalla haitarilla. Halvimmat voisivat olla jotain 20 senttiä ja kallein vaikka taas sen tonnin. Halvimpien pitäisi olla kyllä todella helppoja ja yksinkertaisia valmistaa. Ehkä ne ovat vain jotain pahvinpaloja tms. Täytyy varmaan alkaa listaamaan ideoita näistäkin johonkin ja kokeilla kuinka nopeasti noita saisi aikaiseksi.

Meinaan jossain vaiheessa taiteilla porakoneella ja metallilevyillä ainakin melkoinen-stansseja/stensiileitä/mitä lie. Logo koostuu oikeastaan pisteistä, joten porakoneella luulisi olevan aika helppo tehdä hyvän näköinen. Sitten kun semmoinen on, niin sen voi pistää melkein minkä vaan esineen päälle ja ruiskauttaa siihen spraymaalia tms ja tadaa: Brändätty tuote logolla! Pitäisköhän maalata autoonkin logot? Tai jopa mainos? melkoinen.com? Osta brändätty auto, halvalla lähtee! :D

Kävin myös Halpahallissa. Tarkoitukseni oli ostaa paperia ja kehyksiä, mitä löysinkin halvalla, mutta lisäksi poistomyynnistä tarttui mukaani kaikenlaista hassua. Lähinnä todella tyttömäisiä juttuja. Kankaaseen silittämällä kiinnitettäviä lasihelmiä yms. Noita paria takkia ja huppariakin vois alkaa pikkuhiljaa oikeesti jo modaamaan. Pitäis nyt lyödä noi teemat lukkoon. Tänään mulle iski kauhea ajatus: Jos laitan keltaiseen takkiin jotain Kaija K-logoja, lasihelmiä ja kaikkee ihq-prinsessa-juttua, niin herran jumala, sehän alkaa näyttää ihan tavalliselta teinityttökrääsältä, mitä kirppareilla muutenkin. Joko homma pitää vetää oikein kunnolla överiksi tai keksiä jotain muuta. Mietin pitäisikö tehdäkin jostain kokeeksi web 2.0 fanituote: FB, Blogger, Youtube, Flickr, Twitter, Google yms logoja vaan pirusti ja LOL ja IHQ yms tekstejä ja XD XD XD hymiöitä. Voi sinne ehkä tehdä jotain tyhmiä lolcatz ja omnomnom juttujakin. Oikeestaan kun tekis vaan omnomnom tai lolcatz juttuja niin ne myytäis varmaan käsistä. Hmm.

Oon tässä samalla kun oon kirjoittanut samalla käryyttänyt lisää cd:itä ja taitellut kansia. Mietin jaksaisinko vielä testailla Halpahallista löytämiäni halpis-ledejä yms yhteen testiartefaktikehysjuttuun vai pitäiskö mennä jo nukkumaan. Tjaa. Ehkä tutkin noita kehyksiä ainakin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti