tiistai 26. tammikuuta 2010

Brändäystä porakoneella

Tänään oli taas aika kiireinen päivä, mutta ehdin sentään vähän printtailla uusia logoja ja tutkia miten saisin niistä tehtyä jonkinmoisen stensiilin tms.

Koska metalli vaikutti materiaalina vähän haasteelliselta, niin päätin testata muovikalvoa, joka oli oikeastaan ihan tuohon tarkoitukseen tarkoitettu. Tai ei sitä varmaan ole porakoneella työstettäväksi tarkoitettu, mutta tuommoiseen stensiilikäyttöön.

Kokeilin leikellä reikiä ensin ihan stensiiliveitsellä, huonolla menestyksellä. Kokeilin jotain muutakin jostain pakkauksesta nappaamaani muovia, ei voittoa taaskaan. Kyllä noilla varmaan jotain hienoja kuvioita saa vielä tehtyä, mutta tuossa logossa on ihan liikaa pientä piperrystä.

Sitten innostuin riehumaan taas poran kanssa, tai oikeastaan kahden eri poran kanssa. Tällä kertaa teippailin kaikki kamat kunnolla kiinni toisiinsa ja nyt homma toimi ainakin jotenkin.



Aika rankkaa hommaa toi poraaminen oli. Pakko oli pitää taukoja välillä. Kunnollinen työtaso olisi ehkä voinut auttaa asiaa.



Taidetta ja designia diy industrial hengessä.



Tästä tuli ehkä yksi kalliimmasta päästä olevista post-moderneista brändätyistä artefakteista. Lauta on kyllä vielä ihan liian iso. Pitää todellakin hommata jostain joku saha.



Tommonen oli lopputulos.



Pidin kalvon ja printin alla laudan välissä pahvinpalaa, josta sain myös oivan stensiilin. Itse asiassa saatan käyttää tätä jossain musavideon tapaisessakin. Tuo lärpäke näytti aika kivalta kun sen pisti valoa vasten ja väänteli sitä. Aloitin vähän toista musavideotakin tekemään, mutta en saanut mitään vielä valmiiksi. Ehkä saatan vielä huitaista sen kasaan ja jättää koneen miettimään sitä yön yli.

Hohhoijaa. Kiire tässä alkaa tulla. Ajattelin huomenna vähän listata tekemättömiä töitä ja tehdä jotain aikataulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti